Jaramaz raskinuo ugovor sa San Pablo Burgosom

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.07.19. | 10:15

Partizan ima otvoren put da zadrži ovog mladog košarkaša

Stigao je Ognjen Jaramaz na pozajmicu u Partizan prošle sezone, ali će po svemu sudeći igrati i naredne sezone u crno-belom. Ako ćemo suditi po informacijama iz Španije, Jaramaz se dogovorio sa San Pablom i sporazumno raskinuo ugovor sa ovim timom.

Jaramaz je igrao za Burgos sve do februara kada je stigao u Partizan na pozajmicu. Bilo mu je potrebno malo vremena da se adaptira, ali je potom počeo da igra dosta bolje, negde od kraja ABA lige, pa mu je to sve doprinelo da dobije dobre ocene kod trenera Andree Trinkijerija.

Izabrane vesti

Sportski direktor Burgosa Albano Martinez je istakao da "ima slabost" prema Jaramazu, da mu je žao što ponekad adaptacija na novu sredinu ne ide baš kako je planirano.

Sve to ujedno znači da će Burgos dobiti malo veći prostor na poziciji jedan, a kako se ističe pokušaće da nađu igrača sličnog profila Jaramazu, dakle nekoga ko će moći da igra i na poziciji jedan i na poziciji dva.

Ognjen sada ima čiste papire i očekuje se da naredne sezone bude u crno-belom dresu. Naravno, uvek su mogući preokreti kada je transfer period u pitanju.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara