Komentari na vest

Jednoglasno! Viktor Vembanjama istorijskim brojkama postao Ruki godine

Alex Mano

pre 12 dana

Gde su sada Srpski eksperti za kosarku koji su pre pocetka sezone pisali da nece NISTA da uradi, da je slab, tanak, nema veze sa kosarkom i da ce da ga polome??? Decko ce SAMO da napreduje i bice ZVER!!!! Ovi sto ga pluju bi dali SVE da je Srbin i da igra za nas i dizali bi ga u NEBO!!!! E moji "eksperti", idite gledajte Pink i slicne stanice to vam je mera.
K

Kakav izbor

pre 12 dana

Vembanjama je suglasno roki godine, iako mu je tim San Antonio medju najlošijih u Nba. Kod MVP imao je najbolje brojke Dončič. Ali mu usporavaju tek Dalasovu peto mesto zapada. Razume ko može.
V

Veljko9

pre 12 dana

Vanzemaljac, 224cm i onako sutira, blokira, dribla.. Jedva cekam ponovo da ga gledam.
K

Kalabasas

pre 12 dana

Holmgren i Hakez su pokazali mnogo više, imao je neogranicenu slobodu sem par isijavanja nije pokazao ništa...divlje trojke,zidaju ga,zalepi ove sabane što srljaju... Hoće na silu da naprave superstara u san antoniu reklamira sve od patika do hrane za mačke... Veliki pritisak ....porzingis je bio mnogo bolji u prve dve sezone u njujorku..nenormalne brojke do kidanja ligamenata...raznovrsniji...bolji sut...
Š

Škrabotina

pre 12 dana

Ništa ti ne brini, ni Hakez (meksos) ni Holmgren (belac) nisu meleska francuska manekenka od tri metra. Nije NBA na bilo kom nivou povezana sa košarkom. Davno su ta vremena prošla. A kad sad Mamuzama 'slučajno' upadne još jedan kec. Deda Sotona Štern se smeje od dole.
G

Godzila

pre 12 dana

Ma nema pojma, prevara od igrača isto kao Mesi i C. Ronaldo u fudbalu. E moj Srbine.