Joka raspoložen za šalu: Nisam hteo da se rukujem sa Melounom

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.02.19. | 08:17

Dobra atmosfera posle Ol star utakmice

Majkl Meloun i Nikola Jokić su se pokazali kao ubitačan tandem igrača i trenera u Denver Nagetsima, ali su sada po prvi put bili na suprotstavljenim stranama. Nikola Jokić je na Ol staru igrao za tim Janisa Adetokunba, dok je Meloun predvodio tim Lebrona Džejmsa.

Džejmsov tim je pobedio s 178:164, a posle utakmice je Nikola Jokić bio raspoložen za šalu. Meta je bio upravo Meloun.
"Još se nisam rukovao sa njim posle utakmice, ne. Šalim se, jesam, jesam. Drago mi je zbog njega. Vodili smo u prvom poluvremenu, ali oni okrenuli. Pogodili su mnogo šuteva", rekao je Jokić posle utakmice.

Izabrane vesti

Upitan je i za skils čelendž gde se takođe takmičio u okviru Ol star vikenda.
"Ceo taj turnir je bio zabavan, lepo sam se proveo na skils čelendžu. Bili su tu i moji saigrači. Bilo je lepo videti kakvi su igrači van košarke. To je kul. Takođe, sreo sam mnogo velikih ljudi iz košarke", rekao je Jokić.

Zanimljivo, Meloun je u razgovoru s novinarima istakao da je namerno odigrao jednu akciju kako bi Lebron napao Nikolu Jokića koji ga je često čuvao na ovoj utakmici.
"Video sam da ga je čuvao u nekom trenutku i tražio sam da se igra izolacija jedan na jedan. Lebron je pogodio i mislim da se Nikoli to baš i nije svidelo", rekao je Majkl Meloun posle meča. 

Pogledajte najbolje poteze Nikole Jokića sa Ol star utakmice.

 


tagovi

Nikola JokićMajkl Meloun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara