Jokić i Vučević na Ol-staru, Dončić nije!

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.02.19. | 01:38

Treneri izabrali Srbina za meč svih Zvezda

Nije izglasan od strane publike u prvu petorku za Ol-star meč, ali je Nikola Jokić izabran od strane onih koji donose konačnu odluku za meč svih zvezda NBA lige. I igraće na Ol-staru zajedno sa najvećim košarkaškim zvezdama!

Jokić je glasovima trenera izabran da prvi put u karijeru učestvuje na Ol-star meču u duelu najbolja 24 košarkaša današnjice. On će biti prvi Srbin posle 15 godina i Peđe Stojakovića koji će učestvovati na „meču svih zvezda“.

Izabrane vesti

U glasanju navijača, medija i igrača, Jokić nije bio izabran u petroku na zapadu. Ali ja zato od trenera NBA klubova dobio dovoljan broj glasova da se nađe na spektakularnom vikendu u Šarlotu od 17. do 19. februara.

Podsetimo, navijačli, igrači i mediji su glasovima odredili startere. To su Lebron Džejms, Stef Kari, Džejms Harden, Kevin Durent i Pol Džordž (iz Zapadne konferencije), i Janis Adetokumbo, Kemba Voker, Kajri Irving, Kavaj Lenard i Džoel Embid (iz Istočne konferencije).

Potom su treneri birali rezerve. Na Istolku su odabrali: Nikolu Vučevića, Kajla Laurija, Blejka Grifina, Bredlija Bila, Krisa Midltona, Bena Simonsa i Viktora Oladipa. Na Zapadu su se pored Jokića još odlučili za: Rasela Vestbruka, Entonija Dejvisa, Demijena Lilarda, Lamarkusa Oldridža, Kleja Tompsona i Karla-Entonija Taunsa.

Najveće iznenađenje je da nema Luke Dončića koji je dobio ogromnu podršku pubike, ali očigledno i trenera.

Ekipe još nisu poznate, sedmog februara kapiteni će (Lebron Džejms i Janis Adetokumbo) odabrati sa kojim košarkašima žele da igraju zajedno u timu.


tagovi

Nikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara