Jović, Lučić i Micić na raspolaganju Đorđeviću za Grčku!

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.11.18. | 13:37

Košarkaški Savez Srbije probao da dobije i Nikolu Milutinova, ali Dejvid Blat nije dao dozvolu

Dobre vesti za košarkašku reprezentaciju Srbije!

Stefan Jović, Vladimir Lučić i Vasilije Micić biće na raspolaganju reprezentaciji za meč protiv Grčke koji se igra 3. decembra u Beogradu. U pitanju su naravno kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje se igra 2019. godine u Kini.

Izabrane vesti

Dvojac iz Bajerna će biti uz reprezentaciju i protiv Izraela, ali neće igrati jer imaju dan ranije meč Evrolige protiv Makabija.
"Pričali smo sa ljudima iz Bajerna. Jović i Lučić će ostati sa nama posle utakmice sa Makabijem. Ali neće igrati protiv Izraela jer to nije realno. Pošto završavaju meč s Makabijem oko 10-11 uveče (utakmica počinje u 20.05). Oni će se vratiti avionom sa nama u Beograd. I biti tu za meč sa Grčkom. Takođe smo uspeli da dogovorimo sa Efesom da nam se Vasilije Micić priključi za meč sa Grčkom", rekao je selekor Aleksandar Đorđević na okupljanju nacionalnog tima.

Savez je pokušavao da dovede i Nikolu Milutinova samo sa Grčkom, ali Dejvid Blat nije pristao na to. Zbog klupskih obaveza.

Dakle, Orlovi će biti pojačani protiv Grka, ali veoma bitna duel ih čeka prethodno sa Izraelom u petak. Pobedom u tom meču naš nacionalni tim bi odradio veliki deo posla. Ostaje mala žal što pomenuti evroligaški igrači neće biti na raspolaganju protiv Izraelaca, kao i što Milutinov nije dobio odobrenje...

Ali bolje išta nego ništa.

Foto: Star sport


tagovi

Stefan JovićVladimir LučićVasilije MicićMundobasket 2019košarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara