Kaboklo: Slično Sao Paulu, oduvek sam želeo da igram za takav tim (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.12.23. | 02:14

Brazilac apostrofira sjajnu atmosferu u Areni

Ne može Partizan Mozzart Bet bez uzbudljivih evroligaških završnica ove sezone. Crno-beli su nakon produžetaka savladali Panatinaikos (92:87), a dobru partiju pružilo je i najsvežije pojačanje kluba iz Humske Bruno Kaboklo.

Južnoamerički krilni centar odradio je odličan posao ubacivši 12 poena uz pet skokova i korektnu defanzivnu rolu, a iz izjave po završetku utakmice da se zaključiti da se napaja energijom s tribina.

Izabrane vesti

"Atmosfera me podseća na onu u Sao Paulu. Ovde je mnogo navijača, ludo je, volim to, oduvek sam želeo da igram za takav tim. Sjajno je imati ih na našoj strani."

Brazilci osvajaju Beograd, budući da su tu i Jago Dos Santos (KK Crvena zvezda) i Mateus Saldanja (FK Partizan).

"Volim kad donesu brazilske zastave u Arenu, sve to cenim".


Bila je ovo jedna od najluđih utakmica u karijeri 28-godišnjaka.

"Imao sam možda još nekoliko takvih. Sada sam ušao na četiri minuta pred kraj iako nisam mislio da ću se vraćati na parket. Znao sam da možemo da preokrenemo uz dobru odbranu i trčanje. To smo i uradili. Došao sam ovde da igram svoju najbolju igru, poverenje trenera i tima s vremenom dolazi.

Ispatio je Kaboklo prošlosezonske partije Matijasa Lesora u dresu Partizana, večerašnjeg rivala na terenu. Čini se da će pokušati da nasledi Francuza u borbenosti za crno-beli dres.

"On je neverovatan. To što je on radio ovde, pokazuje mi šta bi ja trebalo da radim. Ja sam skoro kopija onoga što je on, utoliko mi je lakše, jer je to već uradio".



tagovi

KK PartizanBruno KabokloPartizan Mozzart Bet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara