Kakav potez Mornara: Stigao NBA igrač, bivši najbolji strelac Evrolige

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.11.18. | 11:26

Bobi Braun potpisao na mesec i po dana, do kraja prvog dela Evrokupa, piše Eurohups

Mornar iz Bara je napravio, kako piše Eurohups, veoma zanimljiv potez. Naime, član tog kluba postao je Bobi Braun, bivši NBA igrač i osvajač titule Alfonso Ford posvećene najboljem strelcu Evrolige.

Braun u Mornar stiže iz Olimpijakosa, a od 2016. do 2018. je bio igrač Hjuston Rokitsa. Igra na poziciji plejmejkera, ima 34 godine i potpisao je ugovor na mesec i po dana, do kraja prvog dela Evrokupa.

Izabrane vesti

Ako se Mornar ne kvalifikuje u narednu fazu Evrokupa, Braun će biti slobodan da ode, dok ugovor ima i opciju da igrač može da ode ukoliko mu dođe ponuda iz nekog evroligaškog tima ili iz Kine. Trenutno Mornar ne stoji najbolje jer ima skor 1-4 i 5. je u grupi D.

Braun je završio sezonu u Olimpijakosu pošto je igrao dve godine za Hjuston, Bio je najbolji strelac Evrolige 2013. godine.

U karijeri je promenio mnogo klubova - od Albe, preko Sakramenta, Minesote, Nju Orleansa, Los Anđeles Klipersa preko brojnih evropskih klubova do Mornara. Možda je najviše ostao u sećanju baš iz sezone 2012/2013 kada je igrao za Montepaski Sijenu.

Posle Latavijusa Vilijamsa u Igokei, evo i Bobi Brauna u Mornaru.

Šta je sledeće?

 


tagovi

Bobi Braun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara