Komentari na vest

Kaminski: Tri pobede, to je sve što nas zanima; Kaboklo: Odužićemo se navijačima

t

turbo

pre 3 meseca

Nema dosta 3 pobede. Da ne oteše Bajernu sudije prošlu utakmicu već posle ove sa Realom biste bili otpisani.
H

Hijene sever

pre 3 meseca

Ovi su stvarno nepopravljivi lazni optimisti a dobice po tamburi i od OLIMPIJAKOSA verovatno i Albe i onda za oprostaj revijalna sa Valensijom kuci.
B

Baki gušavac

pre 3 meseca

Teško je igrati evroligu bez trenera.
M

Moćan

pre 3 meseca

Kaminski je najbolji ofanzivni centar evrope. To tvrdim od starta. Lesor je top igrač, naravno najbolji je Tavares u oba smera.
s

samo

pre 3 meseca

I najgori defanzivni.
H

Hersonisos

pre 3 meseca

Moj Kaboklo navijači su vam pokazali šta je Partizan ali nije dovoljno da se vi bacite za loptom i da zadržite koncentraciju na nivou Evrolige..Dante= Dozier, Madar = Jaramaz,Kaminski=Lesor,Papapetrou = Ponitka..ova ekipa je najmanje 30% lošija od prošlogodišnje..čekanje Mirotića nam se obilo o glavu i onda daj šta daš,ova sezona je izgubljena onog dana kad se Mirotić izjasnio da neće doći u Partizan.. Hajde stavi sada na ovu ekipu samo Lesora,imali bi bar 3 pobjede više.. Željko i stručni štab pamet u glavu i pravite ekipu sada..moje želje Kordinije,Dimitrijević,dobar centar sa energijom,Vanja i mali Mirković iz Derbija,pa da se tučemo sa svima.. energijom..Vanja i Mirković
Ĥ

Ĥffhjj

pre 3 meseca

Jos jedan oboleo od sindroma Mirota&Porfirije...hahaha
O

Ostojica...

pre 3 meseca

Greota.. Izgubili i franjini, zar niste vi najveći klub u u našem sunčevom sistemu... ?? Ah da, vi ste nula!
G

Gost1717

pre 3 meseca

Da nije možda do trenera?! 9 aistencija tim, Real 20 i kusur..pa koja ja to igra, tenis, individualna rešenja igrača. Žoc je navikao da trenira legije skupih igrača, koji sami kreiraju pobedu..ovde ima dosta skupih i dobrih igrača, ali mora još para za kvazi trenera..da se dobaci budzet od 40 mili..Jaramaza i ovo malo belaca da zamene skuplji, sa sve Hezonjom i još nekom zverkom.