Kari Pešić: 50 skokova protiv Olimpijakosa? Ne sećam se da je neko imao takvo dostignuće

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.03.18. | 12:09

„Trener sam 35 godina, to je bio moj san“, poručio trener Barselone

To nije preporod, to je renseansa! Barselona pod Svetislavom Pešićem je postala strah i trepet. Posle trijumfa nad Realom Kari je došao u Atinu, video i deklasirao Olimpijakos (90:63).

Katalonci su zgromili jednog od najvećih favorita za plasman na fajnal-for. Bila je to klasična dominacija, oličena i u broju skokova Blaugrane. Malo je nedostajalo da Barselona obori evroligaški rekord od 51 skoka. Imala je jedan manje, ali je Kari bio ponosan na učinak unutrašnje linije.
„Trener sam 35 godina, igrao sam košarku 15. Ne mogu da se setim da je jedan tim na ovom nivou imao 50 skokova. Treneri sanjaju o takvim dostignućima, a sada je to naša stvarnost“, poručio je jedan od najpoznatijih Piroćanaca na svetu.

Izabrane vesti

Barselona je dominirala od početka do kraja.
„Igrali smo odlično, bili koncentrisani. Kontrolisali smo skok i bili odlični u trećoj četvrtini. Uvek kažem da je ta treća četvrtina nova utakmica. Njihov najvažniji igrač je Printezis. predstavlja sponu između unutrašnje i spoljašne linije. Srećan sam zbogt načina na koji smo došli do pobede“, dodao je Pešić.


tagovi

Svetislav Pešić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara