Kazne KLS: Dunav bacao vodu na teren, trener Tamiša zbog neadekvatnog oblačenja

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.05.19. | 15:27

"Opominje se KK Dinamik da do sledeće utakmice kada je domaćin obavezno popravi semafor tako da se pale crvene i žute led sijalice, pošto je to nedostatak koji ne može da se toleriše"

KLS liga ima mnogo više briga od toga da li neko nosi ili ne nosi sako i koje su mu boje patike, ali iz godine u godinu se te priče ponavljaju.

Danas je stiglo obaveštenje oko kazni za proteklo kolo. Već smo pisali o slučaju patika Đorđa Gagića, a evo pročitajte koje su još kazne izrečene.

Izabrane vesti

Saopštenje prenosimo u celosti:
"Pratilac ekipe OKK NOVI PAZAR, D.Kulundžić, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 54.000 dinara po prijavi sudije na utakmici OKK Novi Pazar- KK Sloboda, zbog toga što ga je vređao i pretio mu, shodno čl. 61 G) 8 Propozicija takmičenja.

- Igač OKK NOVI PAZAR, A. Nešović, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TG, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

- Igač OKK NOVI PAZAR, M.Simeunović, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TG, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

- Igač OKK NOVI PAZAR, M.Simeunović, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 36.000 dinara zbog isključenja na utakmici zbog nesportskog ponašanja, shodno čl. 61 G) 8Propozicija takmičenja.

- Igač OKK BEOGRAD, K.Mušidi, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TG, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

- Igač OKK BEOGRAD, K.Mušidi, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 12.000 dinara zbog dosuđene TG(druge), shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

- KK DUNAV, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 24.000 dinara zbog polivanja vode na teren zbog čega je utakmica bila prekinuta, shodno čl. 61 B) 7 Propozicija takmičenja.

- Igač KK DINAMIK, M.Đerić, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 36.000 dinara po prijavi sudije zbog toga što je vređao protivničkog igrača, shodno čl. 61 G) 8 Propozicija takmičenja.

- KK DINAMIK, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 12.000 dinara zbog brojnih nedostataka u radu semafora, shodno čl. 61 A)2 Propozicija takmičenja.

- KK PARTIZAN, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zato što je jedan igrač nosio dve različite patike, shodno čl. 61 G) 16 Propozicija takmičenja.

*O ovom slučaju čitajte OVDE.

- KK TAMIŠ, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zato što trener na koferenciji za štampu nije bio adekvatno obučen, shodno čl. 61 G)15 Propozicija takmičenja.

OSTALE NAPOMENE

- Opominje se KK Dinamik da do sledeće utakmice kada je domaćin obavezno popravi semafor tako da se pale crvene i žute led sijalice, pošto je to nedostatak koji ne može da se toleriše.

- Upozoravaju se sudije da imajući u vidu da za to nema mogućnosti na svim utakmicama, ne koriste snimke za proveru svojih odluka na utakmicama na kojima ima TV prenosa".


tagovi

Bojan Jovičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara