Komentari na vest

Kevin Panter zagonetno o tome da li je incident s druge utakmice preokrenuo seriju: A šta mislite? (VIDEO)

D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Kad čujem ime Kevin Panter meni je prva slika u glavi utakmica kupa gde on pravi faul u napadu i nakon toga Partizan osvaja kup. Može on a bude koliko god hoće igrač, uvek nađe način da upropasti sve na kraju. To sam pričao otkad ste ga doveli, da će da vas ukanali. I jeste, mnogo više puta nego što je pogodio trojku u poslednjoj sekundi. A sad vas je koštao cele ove serije i odlaska na F4. Neka vam je srećan i berićetan...
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Kad čujem ime Kevin Panter meni je prva slika u glavi utakmica kupa gde on pravi faul u napadu i nakon toga Partizan osvaja kup. Može on a bude koliko god hoće igrač, uvek nađe način da upropasti sve na kraju. To sam pričao otkad ste ga doveli, da će da vas ukanali. I jeste, mnogo više puta nego što je pogodio trojku u poslednjoj sekundi. A sad vas je koštao cele ove serije i odlaska na F4. Neka vam je srećan i berićetan.
3

367

pre oko 1 godinu

Panter je napravio glupost u drugoj utakmici i time, verovatno, odlucio ovu seriju.
R

Realno87

pre oko 1 godinu

@ gostq nivo vašeg bezobrazluka i nedostatka obraza prevazilazi sve moguće granice. Prvo ne znam kako partizan uopšte može da se žali na sudjenje j celoj seriji, od svih autsajdera imali ste najbolje sudjenje, tokom sezone imate najbolje sudjenje, u Madridu prve dve utakmice sudjenje domacinsko, za 5 utakmica serije nije vam jednom igrač dobio 5 ličnih gresaka, Realu sviran svaki kontakt, u 2. utakmici za 3/4 izvedeno 30 slobodnih bacanja. Exum lazira povredu, prst je povredio u duelu kada mu čovek stao na nogu, prilikom onog nesportskog ponašanja Yabuselea nikako mu nije mogao povrediti domali prst. Ali ,,Moma Vinjak” je postavio dijagnozu brzinom munje kako se radi o ,,strasnoj” povredi. Cirkus ok ekipe!! Exum zbog napada na igrača trebao biti isto isključen, na kraju se žalite na kazne. U dve utakmice Tavaresa sudije iseku sa ličnim. Sada se komotno vratite obavezama u Aba ligi, treba odbraniti uspehe iz prethodnih sezona. Posto obraza nemate da igrate domacu ligu. Tako da bar malo zelite dobro srpskoj kosarci napali bi svoju upravu zbog sramnog ponašanja… ali vi ste instant navijači, plagijati…. za dve sezone kada propadne ovaj ,,mega projekat” bacicete se na kriket posto je to sport svetskih razmera…
u

urgh

pre oko 1 godinu

posle svega, ako mene pitate, kladio bi se u 1000e da je ovo namestaljka na najvisem nivou. real je korumpirao ceo partizan i evro ligu i ako do sada nije bilo jasno, real kupuje titule u fudbalu i u kosarce. zbogom profesionalni sportu, zbogom sportsko nadmetanje. sport je samo u vrticima, dalje je to zajebana stvar.
S

Srbin1

pre oko 1 godinu

Kevin Panter džoker Reala!!!
S

Sram da vas bude

pre oko 1 godinu

Usli smo u Top8 i bili veoommmaa blizu Top4 u povratnickoj sezoni u elitu. I vi pljujete ljude?! Pogledajte i dalje nas budzet i uporedite sa ostalim timovima EL, a da i ne spominjem ovaj Real Madrid?! Ja jesam nezadovoljan jer sam se u sebi nadao tom F4 iako znam da bismo tamo pukli od Barse koja ide u finale sa Olijem i tamo dobija, ali ipak... Opet, nemam sta da kazem momcima jer znam da je ovo bio maksimum ovog tima kad uzmemo u obzir kvalitet i duzinu klupe. Hvala vam, momci, na ovom Top8!!!
V

Volim fucu

pre oko 1 godinu

Bravo za tekst, a za ostsle, Bog se vec bavi Zvezdom, vraca nam oteto.
B

Bane15

pre oko 1 godinu

Kako ono ide...idemo tamo gdje treba da zavrsimo hahahahaha...malo morgen
A

Amin12

pre oko 1 godinu

Kakva je samo igracina ali i covjek Sergio Llull...kapa dole majstore.
D

Dex15

pre oko 1 godinu

A ko je to nama u top 8 u svim sportovima?
B

Bane15

pre oko 1 godinu

Da Tavares nije bio povredjen serija bi bila zavrsena u trecoj utakmici u Beogradu. toliko o grobarskoj objektivnosti.
l

los

pre oko 1 godinu

ne ide se na Ljulja u Madridu pesnicom, luzeru!
s

srka

pre oko 1 godinu

Solidan igrač, ali loš čovek, a nekad se u životu samo to računa. Grizla ga je savest jer je svestan šta je napravio klubu, pa je večeras hteo sam da igra protiv Reala. Trebalo mu je dati jednu loptu, a svima ostalima drugu. Možda bi tako imali neku šansu. Najsebičniji igrač u istoriji Partizana. Kod Duška Vujoševića nikada ne bi igrao, a pogotovo ne bi nosio kapitensku traku. Takve Dule brzo prepozna. Egoista, umišljena zvezda, nadobudni čovek-tim. Već večeras bi raskinuo ugovor sa njim.
G

Gost rider

pre oko 1 godinu

Brate svaka ti na mestu,samo nije jedini nadobudan,Lesor,Naneli,Ledej skup losih,u stvari najlosijih stranaca ikada u nasoj kosarci,mislim na ljudski karakter
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Zasto sluzi Danilo Andjusic gde je on da povuce kad nema Pantera ili on ipak samo popunjava roster.
i

imegosta

pre oko 1 godinu

nakon zavrsetka serije klub treva da kazni Pantera sa pduzimanjem bar4 naredne mesecne plate. Kapiten ekipe ne sme da nasedne na provokaciju ni igraca igokee ali ni igraca reala. Sam kapiten je izbacio svoju ekipu iz daljeg takmicenja sto je steta jer igracki Partizan je imao kvalitet da prodje dalje.
g

gostbre

pre oko 1 godinu

uporedite ga kad je dosao i sad ....skriz drugaciji igrac...nadam se da ce ostati
H

Haha

pre oko 1 godinu

Po čemu drugačiji? Došao iz Milana, zajedno sa Ledejom i Dilejnijem ih vodio na f4. Nije došao iz fiba lige šampiona.
G

Gazi bre

pre oko 1 godinu

Pukla nam je igokejica :)))
B

B. Grobar

pre oko 1 godinu

Ja mislim da je upravo tako. Da ja mogu da odlucujem, odmah bi te oterao iz Partizana. P.S. jos u oktobru ili novembru, napisao sam sledece: Zeljko Obradovicu, teraj Pantera ili ce on oterati tebe.
C

Ceerak

pre oko 1 godinu

Šta ti je ironija sudbine, karma, Božija pravda, viša sila. Puna ti usta Pantera a onda ti jedan takav postane kapiten i još te sruši u najgorem trenutku. Likuješ zbog Mirotića a onda na isti način dobiješ trojku od Hrvata kojem skandiraš. Protestuješ protiv uprave FK i određene stranke a isti kadar ti sedi u KK i nema nikakvih problema. Predstavljaš "srpsku" košarku a nemaš 3 srpska igrača. Umišljaš da si avangarda i protiv sistema a isti ti upumpa 30 miliona za sezonu. Nek vam je Bog u pomoći, ali mislim da je i on od vas odustao. Sportski pozdrav.
B

Bog ce se...

pre oko 1 godinu

tek vama baviti. Kako stoje stvari u Srbiji, vrlo brzo cete kao klubovi gore na ispoved.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Odavno se Niko Tako kao ti nije nalupao gluposti I budalastina Partizan se ne zali na sudjenje sami sebe krive ne izdaju saopstenja.
p

pati bre

pre oko 1 godinu

Što bi rekao Zeljko Pantic nikad ne potcenjuj Srce šampiona, Hala Madrid
P

Panter rešio

pre oko 1 godinu

Bravo Puntere ! Izbacio si ih iz plej ofa posle 2:0
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Steta je velika sto ste izgubili dobijeno i veceras i celu seriju....Mada tesko je dobiti Real za mesec dana 4 puta i tri puta u desetak dana u Madridu...Svaka cast na odlicnoj seriji, ovo ce nama verovatno sluziti jer je Partizan i umoran i ispraznjen, jos sto se skoro i zna da ce i Zvezda i Partizan zasluzeno biti i u skedecoj sezoni u Euro ligi...Ostaje zal i steta, ali ovo je samo sport, kosarka i zabava, pobedniku radost a porazenom zal...Bice bolje i nama i vama sledece sezone, mozda budemo i vi i mi u Top 8 a kasnije na Final Fouru...
k

kako si jadan

pre oko 1 godinu

lazni navijacu zvezde idi navijaj slobodno za Igokeu ajde pali
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Kako si jadan@ kako si se vec potpisao jadnice ...Ja sam veci zvezdas od tebe i sigurno puno vise znam o sportu i o zvezdi a navijao sam vcrs da Partizan dobuje utakmicu a ne za Partizan...Isto je ali cu reci da sam ih vcrs podrzao, iz Srbije sam a ne iz Spanije...A ti si kvalitetan b a l v a n...
@

@tako je

pre oko 1 godinu

Ti nisi navijac zvezde ajde pali

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Kad su dosli Zoran Savic I Zeljko Obradovic rekli su da I'm za projekat treba tri godine ova sezona je ispala odlicna I vise nego sto smo se nadali nijanse su odlucivale za fajnal for najbitnije da sledece sezone sto cemo ponovo imati evroligaski veciti derbi u Partizan glavni igraci ostaju roster ce biti delimicno izmenjen sa ne vise od tri do cetri igraca videcemo dali ce Zvezda uspeti da zadrzi najbolje igrace.
P

PartizanPFK

pre oko 1 godinu

Kevin you guys fought like a lions out there. We're so proud of you and Coach Zeljko. Unfortunately luck turned us back along with awful referees and that gypsy act by some Real players in the end of the second game. Now relax, rest and focus on main goal - winning ABA League trophy ring and sending FMP Panthers 1 who call themselves Crvena Zvezda back to the fridgerator where they belongs!
G

GGWP

pre oko 1 godinu

Probaj na kemerunskom
r

razdvajam neznam po kućama

pre oko 1 godinu

Ovo ,,s" na kraju te izdalo! Mislio sam da si Google Translate
r

realno87

pre oko 1 godinu

izjava je dokaz koliko ne zna nista o kosarci… decko ekipa koja zivi od šuta za 3 poena je isudjena na propast. U mecevima koji se igraju u seriji to obično bude pucanj u sopstvenu nogu, jer šut staje kad je najpotrebniji. da vas nije išao dobro šut iz teških situacija ovo bi bilo laganih 20 razlike za real. svesno su vam izazivali šut za 3 u nadi da ćete promašivati i ubrzali su napade, završavali su ih i ispod 10 sekunde. to je bio jedini nacin da vas stignu sto želimir nije video, pustio vas da srljate u propast. a za igrače koje ima real je očekivano da u nekom trenutku krsnu pogadjati teške suteve. staro špansko pravilo kad ih krene za minut su u stanju 10 razlike da nadoknade.
g

gostq

pre oko 1 godinu

Bravo strucnjak, sto nije tvoja zvezdica dobila ovaj Real jednom...I od cega da zivis kad u reket stanuje onaj Tavares i jos mu se gleda kroz prste pola serije(danas i ne toliko). Rodrigez ih vratio i to je to inace su se i oni sami oprostili,a ovaj verovatno i zadnji put odigrao partiju sa 15+poena...
b

branko8

pre oko 1 godinu

Ti stvarno nemaš pojma.
e

eh sudije

pre oko 1 godinu

Tavaresu se gleda kroz prste. Pa prebili ste ga u ove dve utakmice a sudije neme.