"Klipa"
"Klipa"

Klipa: Nismo favoriti

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.05.16. | 14:40

“Metalac ima određene probleme unutar kluba, ali to je na njima da ih prevaziđu i reše”, kaže za naš portal Bratislav Jeković

KlipaDerbi utakmica četvrtog kola košarkaške Superlige Srbije odigraće se  u Železniku gde će FMP ugostiti Metalac. Oba sastava imaju velike aspiracije prema drugoj poziciji, koja vodi u plej-of, ali Limenke su u blagoj prednosti jer su prvi međusobni duel, odigran u Valjevu, rešile u svoju korist (80:84).
Mislim da nismo favoriti u našem narednom duelu jer Metalac ima veće iskustvo i igrači iz Valjeva su odigrali niz bitnih utakmica u ABA ligi”, kaže za MOZZART Sport trener FMP-a Slobodan Klipa i dodaje.
Naši igrači, osim Filipa Čovića, nemaju to potrebno iskustvo, čak nisu igrali utamice Jadranske lige. Potom, Metalac ima dobar tim, igraće silno motivisani jer su izgubili prvi meč, ali samo zato što nisu odigrali maksimalno. Nisu nas shvatili ozbiljno”.

FMP i Metalac se bore za drugu poziciju u grupi?
Učinićemo sve da iskoristimo situaciju za koju smo se izborili trijumfom u Valjevu. Dakle, borićemo se tokom cele utakmice, izgaraćemo za svaku loptu i pobediće u tom momentu stabilniji i motivisaniji sastav”, zaključio je Slobodan Klipa.

Izabrane vesti

I košarkaš FMP-a Bratislav Jeković priželjkuje pobedu svoje ekipe i plasman u plej-of.
“Naš cilj je drugo mesto u grupi. Igraćemo rasterećeno i borbeno. Naravno da nam je pozitivan rezultat u prvom planu, a gosti će biti pod pritiskom. Metalac ima određene probleme unutar kluba, ali to je na njima da ih prevaziđu i reše. Mislim da smo u ovom trenutku bolja ekipa” podvukao je za naš portal Bratislav Jeković.

Domaći igrači će u duel sa Metalcem ući kompletni mada je krilni centar Marko Tejić lakše povređen, ali je danas trenirao.

Utakmica u Železniku FMP - Metalac igra se u četvrtak od 21 sat uz direktan televizijski prenos.

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com  

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaSlobodan KlipaMetalac ValjevoKLSFMP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara