""
""

KLS: Borac želi da prepliva Dunav!

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.11.17. | 11:58

Danas nas na meniju Košarkaške lige Srbije čekaju četiri utakmice…

Utakmicama sedmog kola nastavlja se KLS liga. Danas se sastaju Beovuk i OKK Beograd, Mladost dočekuje Spartak, Dunav će u Starim Banovcima ugostiti čačanski Borac, a Vršac igra sa Metalcem.

Izabrane vesti

Interesantan će biti susret između KK Borca i Dunava, budući da Čačani bez milosti gaze KLS parketom i ABA 2 ligom. Oni su u subotu odigrali izuzetno napornu i neizvesnu utakmicu protiv Beovuka. Ipak, zahvaljujući iskustvu, kvalitetu i hladnokrvnosti momci iz grada kraj Morave uspeli su da upišu novu, petu pobedu u Košarkaškoj ligi Srbije.

Ipak, nema previše vremena za radost. Pred njima je novi izazov, ovoga puta u Starim Banovcima protiv Dunava, koji u dosadašnjem delu sezone ima polovičan učinak, tri pobede uz isti broj poraza. Nema sumnje da je pred izabranicima trenera Bojića izuzetno težak posao. Moraće dobrano da oznoje dresove ako žele da upišu novi trijumf.

Borac se i dalje nalazi u paklenom ritmu igranja dva meča nedeljno, bez obzira što sledi pauza u regionalnom takmičenju. To je naglasio i trener Čačana Raško Bojić.

,,Mi fatički nastavljamo u istom ritmu igranja na svaka tri dana, bez obzira što sledi pauza u Drugoj ABA ligi. U utorak nas očekuje utakmica protiv Dunava. U tom meču ćemo biti lišeni pomoći Ilije Đokovića, koji će igrati za reprezentaciju Srbije. Međutim, očekujem da ćemo imati dan više da se spremimo za taj susret, nego što smo imali protiv Beovuka. U smislu skautinga bićemo mnogo konkretniji nego za prethodni meč, jer ćemo imati malo više vremena. Želimo da nastavimo ono što smo započeli u KLS, i da ovu utakmicu protiv Dunava rešimo u svoju korist“, izjavio je Bojić.

Jedan od najboljih defanzivnih igrača u sastavu Borca, Matija Popović, ne sumnja u dobar rezultat u Starim Banovcima.

,,Nakon izuzetno teške i fizički naporne utakmice protiv Beovuka, već nas u utorak očekuje meč protiv Dunava u Starim Banovcima. Veliki problem ove sezone jeste mali broj dana za odmor, praktično igramo na svaka tri dana. Ali nemamo vremena za analizu prethodnih duela, okrećemo se susretu sa Dunavom. Daćemo sve od sebe u toj utakmici, i verujem da ni pozitivan rezultat neće izostati“, reči su Popovića.

Utakmica između Dunava i Borca igra se sa početkom u 18 časova. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:00 7018 SRB 1 Dunav - Borac ki 2 1,80
Uto 18:00 7019 SRB 1 Vrsac - Metalac V. ki 1 1,30

Došlo je i do jedne promene u KLS ligi Srbije. Borac i Mladost odigraće utakmicu u petak 24. novembra, ali od 18.00 sati.

KLS liga – 7. kolo

14.30: (1,45) Beovuk (15,00) OKK Beograd (3,05)
16.00: (2,30) Mladost Zemun (14,5) Spartak S. (1,70)
18.00: (2,15) Dunav (14,50) KK Borac (1,80)
18.00: (1,30) Vršac (16,00) Metalac V. (3,90)

* Kvote priazane u rubrici podložne su promenama

Pišu: Đurđe Mečanin/Nikola Minović
(Foto: Star Sport)


tagovi

bet analizaKK Borac ČačakKLSMatija PopovićRaško Bojićsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara