KLS odmah udario po Zvezdi, najgore prošao Novi Pazar

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.04.19. | 13:59

Kažnjen i Petar Rakićević...

Košarkaška Superliga Srbije tek što je počela, a u zvaničnom saopštenju objavljeno je da su određene novčane kazne za klubove i pojedince.

Crvena zvezda kažnjena je sa 18.000 dinara zbog toga što na konferenciji za novinare nije bilo igrača uz trenera Milana Tomića čime su, kako se ističe, prekršene Propozicije takmičenja. 

Izabrane vesti

Najjače je po kasi udaren Novi Pazar, koji će morati da iskešira ukupno 72.000 dinara. Najveći deo kazne, odnosno 48.000 dinara zbog toga što klub nije obezbedio posebnu prostoriju za održavanje konferencije za novinare, uprkos opomeni čelnika KLS, kao i zbog toga što ispred gostujuće svlačionice i službenih prostorija nije bilo samo obezbeđenje, kao i zato što klupa Slobode iz Užica nije bila adekvatno obezbeđena... 

Novi Pazar će morati da uplati i 18.000 dinara zbog dve tehničke greške klupi, dok je košarkaš Sead Hadžifejzović kažnjen sa 6.000 dinara zbog istog prekršaja. Zbog tehničke greške kažnjena je i klupa Slobode, pa će u kasu takmičenja pristići još 6.000 dinara. 

Pojedinačno je najtežu kaznu dobio Petar Rakićević. Košarkaš Dinamika moraće da iskešira čak 36.000 dinara zbog isključenja na utakmici protiv Tamiša u Pančevu, ali i nesportskog ponašanja. 

Drugo kolo Superlige igraće se već od srede.

Foto: MN Press

 


tagovi

Petar RakićevićKošarkaška Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara