Jorgos Papajanis (Reuters)
Jorgos Papajanis (Reuters)

Koleno sve bolje, ali prvi centar Grčke neće igrati protiv Srbije

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.08.22. | 09:24

Papajanis preskače kvalifikacije za Mundobasket, trebalo bi da bude spreman za Evrobasket

Gotovo sve reprezentacije koje se spremaju za kvalifikacioni prozor i Evrobasket muče muke sa povredama, pa tako i Grčka koja će gostovati Srbiji u četvrtak (20.00). Joanis Papapetru je zadobio kontuziju bicepsa pre nekoliko dana u prijateljskom meču sa Gruzijom, pa mu je određeno mirovanje sedam dana, što znači da nova akvizicija Partizana neće igrati protiv Orlova, ali trebalo bi da bude spreman za kontinentalni šampionat.

U sastavu Dimitrisa Itudisa protiv čete Svetislava Pešića neće biti ni Jorgosa Papajanisa koji od početka priprema ne trenira sa reprezentacijom zbog problema sa tetivom kolena.

Izabrane vesti

Ali, kako navodi Gazeta, prvi centar nacionalnog tima Grčke oseća se sve bolje, odnosno novi snimci su pokazali da je povreda skoro sanirana, pa bi trebalo da se priključi treninzima kako bi koliko - toliko dočekao spreman Evrobasket.

Naravno, nema govora da će igrati u kvalifikacionim mečevima za Mundobasket, protiv Srbije (četvrtak, 20.00) i Belgije (nedelja, 19:00).

Itudis na raspolaganju, osim Papaterua i Papajanisa ima još: Dimitrisa Agravanisa, Janisa Adetokunba, Kostasa Adetokunba, Tanasisa Adetokunba, Lefterisa Bohoridisa, Nika Kalatisa, Tajlera Dorsija, Panajotisa Kalaicakisa, Leonidasa Kaselakisa, Janulisa Larencakisa, Mihalisa Luncisa, Kostasa Papanikolaua, Kostasa Slukasa i Joanisa Kuzeloglua koji je posle povrede Papapetrua vraćen u nacionalni tim.


tagovi

Kvalifikacije za Mundobasket 2023košarkaška reprezentacija SrbijeJorgos Papajanis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara