Komentari na vest

KRAJ: Partizan Mozzart Bet - FMP 88:57

š

šri lanka

pre oko 2 meseca

Nebojša, gledate li?
A

Acke.

pre oko 2 meseca

Brate nas Ledej drzi se.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Sta li navijaci Fmpa kazu na ovakvu igru Fmpa i njihove rezultate svake godine umesto da budu konkurentni Partizanu i Zvezdi u borbi za titulu Aba lige?Inace evo spiska slobodnih Evroligaskih igraca i sansa za Partizan i Zvezdu-Valter Tavares,Dzordan Lojd,Kemba Voker,Danilius Lavrinovicius,Raul Neto,Nejt Sestina,Vanja Marinkovic,Aleks pojters,Edvin Dzekson,Timoti Luvavu Kabaro.Sportski pozdrav.
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 meseca

Veca je poseta na utakmici Partizan-FMP, nego sto je bila na mecu između Cz (FMP 2) i Makabija...

Sliks17

pre oko 2 meseca

Kad. Se vec pravis pametan da ti I odgovorim. Zvezda Makabi bilo je nesto manje od 13000 a vi danas ni Pionir ne bi napunili, ni 7000
P

Pobogu....

pre oko 2 meseca

I opet je 6:1 u trofejima, a ove sezone 3:2 za nas. I to su ČINJENICE!
P

Parlelni univerzum

pre oko 2 meseca

Zvanični podaci sa sajtova Evro i ABA lige... Zvezda - Maccabi, 12537 Partizan - FMP, 6773. Ali važno je da se nešto piše, internet sve trpi, a sto puta ponovljena neistina u nečijim glavma postaje istina,
V

Vldblk9a

pre oko 2 meseca

Odlicna kosarka se igra u ABA ligi, u prvih 7 min kombinovano 15 bacanja, onda non stop nesto pregledaju, dvaka utakmica 2 dana traje. Uspeli su od jednog dinamicnog sporta da naprave sah
P

Pobogu...

pre oko 2 meseca

Grobari, evo prilike da se ispraznite, konačno igrate protiv omraženog FMP-a.
A

Asad

pre oko 2 meseca

FMP ovo mora da dobije, oni igraju protiv ekipe za koju i njihov trener smatra da nisu dovoljno inteligentni
g

gost u gostima

pre oko 2 meseca

cekamo kraj utakmice da vidimo koliko igraca partizana ce biti povredjeno pa nalogu doktora masinstva , po starom dobrom obicaju... osakati protivnika da bi drugom klubu bilo lakse... ima li igde na svetu da jedan covek ima dva svoja tima u istoj ligi i da jedan od timova svaku sezonu pocinje sa dve pobede vise nego neko drugi , to je prosto neverovatno, zamislite da Mark Cuban ima dva tima u nba ....
H

Haha

pre oko 2 meseca

Bilo je u fudbalu da je tim pocinjao sa +20, 30 zavisi u kojoj ligi su se nalazili klubovi ciji su predsednici bili u upravi Partizana. Bio je i klub ciji predsednik nije bio u upravi Partizana ali se vise radovao kad njegov tim primi gol nego igraci Partizana.

Sliks17

pre oko 2 meseca

Posle svakog derbija Zvezda je imala bar ponjednog teze povredjenog igraca, a vecinu ih je onaj zigosani povredio
p

prc

pre oko 2 meseca

Partizan zicere promasuje sta je ovo?
s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

Sta tek reci za FMP. Igras u gostima a sut sa penala 10/17. Ne cudi sto je -11.
V

Veto123

pre oko 2 meseca

Au sta se desava sa Partizanom.. 4ti minut istekao i 3:3 rezultat. Mislim da postajemo jedna od najruznijih ekipa za gledanje. Svi izgledaju mlitavo i ne motivisano… odvratno. Razumem FMP-ce da tako igraju ali nas… ne znam, bar ruzno delujemo. Ovo sve pricam kao partizanovac.
D

Daa

pre oko 2 meseca

Ako sudije ne poguraju,FMP dobija ovo.
Č

Čipsi

pre oko 2 meseca

Fmp igra sutra sa Cibonom.
D

Daa

pre oko 2 meseca

Sutra igra Zvezda sa vasom bratskom ekipom,jer ste osnovani tamo gde i oni.
d

doboj001

pre oko 2 meseca

od čeka se odmara??? pretrgao se u Barceloni
G

Gooxy

pre oko 2 meseca

Jel jos fmp polaze pravo na ime zvezda?sta je sa beobasketom?
P

Pobogu...

pre oko 2 meseca

Prvi, paduhovit komentar. A šta je sa loptom koja je preskočila Drinu? Da li ste vi Partizan-Igokea, Igokea-Partizan ili Partizan-Cepter? Sećaš se Partizan-Ceptera? To je ostalo upisano u anale srp... pardon jugoslovenskog sporta dase neko PRODA i promeni grb po želji sponzora.
G

Gooxy

pre oko 2 meseca

Drug dobro znas da to nije isto,samo se pravis...vas klub je mjenjao adresu,pib,mib i ostale sve stvari.pa sam vas predsjednik vas podsjeti na to svake godine.najnovija je da fmp polaze pravo na ime zvezda,da ova zvezda i stara nemaju dodirnih tacaka i ostale da ne nabrajam.kud svo vrjeme racunate prije gasenja i poslje gasenja,kao godine,prije Hrista i poslje
H

Haha

pre oko 2 meseca

Zanimljivo da se svugde vodi kao jedan klub i da se trofeji broje na svim kosarkaskim sajtovima, od nase lige, preko Abe pa sve do Evrolige. Mnogi klubovi su stvarno menjali adrese ali se radi o istim klubovima i dalje.
T

Tupavi fmp(ovac)

pre oko 2 meseca

@pobogu Nije Partizan prodao grb tupavi, nego je Cepter skidao koseve sa Kalemegdana i uzeo vam grb,pomesao si to sa starom Zvezdom.
P

Pobogu...

pre oko 2 meseca

Drug, znaš da smo mi sve uradili što smo morali, a vi ste se zbog para FUZIONISALI sa Igokeom. U avgustu 2015. Zvezda se vratila, a ja nigde nisam pročitao da je vaš sporazum raskinut. Sa druge strane, druže, nama su grb odnosili, a vi ste svoj PRODALI i promenili. Dok je nas država ugnjetavala mi smo na dresu imali samo grb, a od kad vlada aparthejd, kako vi kažete, vi na dresovima stalno imali državne sponzore. Tako je to, druže.
P

Petronije III

pre oko 2 meseca

@Gooxy, od avgusta 2015. Zvezda je ponovo Zvezda, ali ko će to vama objasniti kad od 2014, do 2020. niste pratili košarku.
B

Borac RS

pre oko 2 meseca

Pobogu,zaboravi Vizuricu partizan,Ramadani partizan i Salko Dinamitaspartizan. Malo li je na ovu krizu. Ko o cemu k.. zagrebacka o postenju.