Kruševac dobija košarkaški teren posvećen Gagiju Milosavljeviću

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.07.18. | 13:17

Mozzartov sportski karavan nastavlja akciju 100 TERENA ZA JEDNU IGRU

Mozzartov sportski karavan nastavlja svoju akciju “100 TERENA ZA JEDNU IGRU” u Kruševcu, u kom će obnovljeni košarkaški teren, u petak, 13. jula od 18 časova, svečano otvoriti reprezentativac Dragan Milosavljević, koji trenutno nastupa za špansku Malagu.

Potpuno rekonstruisani teren koji će poneti ime jednog od naših najborbenijih košarkaša nalazi se u čuvenoj Bagdali na kojoj će mladi Kruševljani moći da se bave svojim omiljenim sportom u uslovima kakve imaju profesionalci - na novoj specijalnoj podlozi, sa profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama.

Izabrane vesti

Pre presecanja vrpce kojim će i zvanično biti otvoreno mesto na kom će stasavati buduće generacije profesionalnih košarkaša, posetioci će uživati u revijalnoj utakmici čak 30 juniora iz KK Napredak, koji je iznedrio i Gagija Milosavljevića.

STO TERENA ZA JEDNU IGRU

Svoje košarkaško umeće publici će pokazati svi građani Kruševca koji budu došli da svojim prisustvom uveličaju svečano otvaranje terena, a najbolji među njima osvojiće i vredne novčane nagrade od 30, 15 i 5 hiljada dinara.

Dođite da zajedno sa Gagijem Milosavljevićem podržimo razvoj sporta i najmlađim Kruševljanima pružimo priliku da nastave tradiciju Kruševca kao jednog od najvećih košarkaških centara u Srbiji.


tagovi

100 terena za jednu igruDragan Milosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara