Kuzmić dobio svojih pet minuta, Real lako prošetao Galicijom

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.10.18. | 19:45

Sedam poena i sedam skokova za 20 minuta na parketu - 86:73

Real je nastavio seriju pobeda i to na prilično dominantan i lagan način. Ekipa Pabla Lasa savladala je Obradoiro na Galiciji rezultatom 86:73, a svojih "pet minuta" dočekao je i srpski centar Ognjen Kuzmić.

Snažni div iz Doboja proveo je čak 20 minuta na parketu (prosek na dosadašnje tri utakmice bio pet minuta), a za to vreme je ostvario učinak od sedam poena i sedam skokova. Da mu fali još rutine pokazuje i šut iz igre (1/4), ali je ovo svakako bio nagoveštaj znatno ozbiljnijeg učinka srpskog reprezentativnog centra.

Izabrane vesti

Laso je iskoristio priliku da ravnomerno podeli minutažu, pa su na kraju samo dvojica igrača imala dvocifren učinak. U pitanju su Felipe Rejes (12 poena) i Fakundo Kampaco (11).

Kod domaćina su samo dvojica igrača bili na visini zadatka. Andreas Obst je postigao 17 poena, a Vladimir Brodzianski tri manje, dok su ostali bili daleko ispod.

Madriđani su već u drugoj četvrtini stigli do 20 poena prednosti (43:23), kada je bilo jasno da domaćin nema čime da se suprotstavi šampionu. Kraljevski klub je tokom poslednje deonice išao i do maksimalnih +23 (83:60), ali je u finišu "povukao ručnu", što je domaćin iskoristio da značajno ublaži poraz.

FotoStar Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara