Kuzmić uspešno operisan

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.07.19. | 12:45

Stanje je stabilno, ali je Zvezdin centar i dalje u indukovanoj komi

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se putem javnog saopštenja sa najnovijim informacijama o zdravstvenom stanju teško povređenog Ognjena Kuzmića. Prema poslednjim informacijama Kuzmić je uspešno operisan, a hirurški zahvat obavljen je kako bi se otklonile maksiofacijalne povrede zadobijene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju rano ujutru.

Kako je objašnjeno, operacija gornje i donje vilice bila je uspešna, a sve je urađeno kako bi Kuzmić mogao nesmetano samostalno da diše. 
"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je operacija Ognjena Kuzmića koju je obavio tim lekara Urgentnog centra u sredu, završena uspešno. Ovim hiruškim zahvatom otklonjene su teške maksilofacijalne povrede koje je Ognjen zadobio u nedelju u saobraćajnoj nesreći. Ova operacija košarkaša Crvene zvezde bila je neophodna, kako bi se polomljena gornja vilica, i ostale povrede lica vratile (što je sa uspehom i urađeno) u anatomsku poziciju, čime je omogućeno da Ognjen može nesmetano da diše", saopšteno je na klupskom sajtu.

Izabrane vesti

Zvezda javlja da je Ognjen Kuzmić i dalje stabilno, ali da se i dalje nalazi u indukovanoj komi. Njegovo lečenje i oporavak u skladu su sa planovima lekarskog tima koji vodi brigu o njemu.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara