Kuzmićevo stanje stabilno, sledi buđenje iz kome

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.07.19. | 12:34

Nema komplikacija

Kako vreme prolazi dolaze sve bolje informacije oko Ognjena Kuzmića. Crvena zvezda obaveštava javnost od stanju svog centra i kaže da su novi pregledi skenerom glave i pluća pokazali da nema komplikacija, kao i da sledi buđenje iz indukovane kome.

Prenosimo vam saopštenje Zvezde u celosti.
"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je našem košarkašu Ognjenu Kuzmiću, nakon jučerašnje maksilofacijalne operacije, u četvrtak urađen novi detaljan pregled skenerom.

Izabrane vesti

Novi pregledi skenerom, glave i pluća, koje je obavio lekarski tim Urgentnog centra u Beogradu, pokazali su da nema pojave novih procesa i komplikacija povreda glave (mozak i dalje blago otečen nakon traume).

Takođe, novi pregledi pluća su pokazali znatno bolje rezultate, i odlukom lekarskog tima Ognjen Kuzmić će polako biti probuđen iz stanja indukovane kome u kojoj se nalazi od nedelje kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

KK Crvena zvezda mts još jednom se zahvaljuje svima koji i dalje svakodnevno izražavaju brigu i pružaju veliku podršku našem igraču Ognjenu Kuzmiću.

Klub će kao i do sada nastaviti svakodnevno i u dogovoru sa lekarskim timom da informiše javnost o zdravstvenom stanju reprezentativca Srbije i košarkaša Crvene zvezde.

Klub se još jednom zahvaljuje svima na iskazanoj brizi za zdravstveno stanje našeg košarkaša", stoji u saopštenju.

FOTO: KK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara