Kvinsi Miler (©AFP)
Kvinsi Miler (©AFP)

Kvinsi Miler posle Urugvaja i Big 3 lige otišao na Filipine

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.08.22. | 21:39

Nastavljaju se putešestvije nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde...

Imao je Kvinsi Miler sve predispozicije da napravi odličnu karijeru u Evropi posle eksplozije u Crvenoj zvezdi pre šest i po godina, ali ga je neozbiljnost koštala toga da uradi daleko više. Od teške povrede kolena koja ga je zadesila nedugo pošto je zvanično postao košarkaš Makabija iz Tel Aviva Miler nikada više nije bio isti košarkaš, zbog čega ga je karijera vodila stranputicom. Njega je put vodio od Tajvana, preko Portugalije i Urugvaja do Filipina gde je potpisao za tamošnji klub Konverdž.

On je nedavno sleteo u Manilu gde su ga dočekali vodeći ljudi Konverdža i on će se uskoro priključiti novim saigračima u pripremama za PBA Commissioner’s Cup.

Izabrane vesti

“Konverdž sa zadovoljstvom objavljuje da je Kvinsi Miler novi košarkaš. On je ol-raund igrač sa visinom i građom koja može i te kako da pogoduje našem timu. Pod komandom našeg novog trenera Aldina Aja jedva čekam da ga vidim na parketu već u septembru“, objavio je klupski vlasnik Denis Entoni Uj.

Četvrtak, 20.00: (1,55) Srbija (14,5) Grčka (2,70)

Konverdž će pokušati da popravi utisak posle sedmog mesta ostvarenog u ovogodišnjeg Kupu Filipina. Klub se plasirao u četvrtfinale, ali je doživeo poraz od šampiona, ekipe TNT. Inače, radi se o klubu u vlasništvu snažne telekomunikacione kompanije Konverdž, koja aktivno vrši usluge u više od polovine države.

Što se Milera tiče, on je posle boravka u Urugvaju nastupao ovog leta u BIG 3 ligi kao igrač ekipe Troglava čudovišta (3 Headed Monsters) gde je delio parket sa kapitenom Rašardom Luisom i Mahmudom Abdul Raufom...


tagovi

Kvinsi MilerFilipiniKonverdž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara