Lazić: Idemo dalje; Dobrić: Evroligaško iskustvo je naša prednost

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.07.18. | 18:28

Bekovi Crvene zvezde zadovoljni žrebom za grupnu fazu Evrokupa

Crvena zvezde dobio je rivale u Evrokupu, a kapiten šampiona Srbije Branko Lazić ocenio je da je prvi cilj ekipe plasman u Top 16 fazu i da očekuje da svi timovi, uključujući i beogradski, napravi respektabilne sastave.

Crveno-beli su bili smešteni u prvom šeširu pred žreb u Barseloni i dobili za rivale ekipe Galatasaraja, Ulma, Breše, Andore i Monaka.
’’Atraktivna grupa u sezoni Evrokupa koja je izuzetno jaka gledajući sve predstavnike. Nikoga ne smemo da precenimo, ali nikako i da potcenimo. U prošlosti smo se sastajali sa nekim rivalima, nisu nam nepoznanica. Idemo korak po korak, ekipa tek treba da se formira i pojača. Činjenica je da će i druge ekipe formirati respektabilne sastave, ali naš početni cilj je jasan – želimo da ostvarimo plasman u narednu fazu’’, rekao je Lazić za klupski sajt.

Izabrane vesti

Njegov kolega Ognjen Dobrić smatra da je prednost crveno-belih iskustvo koje su prethodnih godina sticali u Evroligi.
“Iako sve ekipe, uključujući i nas, tek treba da formiraju svoje rostere, naši protivnici gaje prepoznatljiv stil igre pa već sada možemo da znamo šta nas očekuje. Naša prednost je svakako iskustvo koje smo sticali prethodnih godina igrajući Evroligu. Iskreno, mislim da je dobro što smo voljom žreba izbegli duga putovanja, isključujući možda Andoru, a samim tim imaćemo više vremena za pripremu i treninge’’, rekao je Ognjen Dobrić.

Foto: Starsport


tagovi

EvrokupBranko LazićOgnjen Dobrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara