Lorenzo Braun iskrenuo zglob, slede dani neizvesnosti

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.01.23. | 05:43

Španski reprezentativac morao da završi utakmicu ranije

Makabi je uspeo da dobije Albu na svom parketu, ali je potencijalno izgubio Lorenza Brauna na neko vreme.

Španski reprezentativac morao je da napusti teren posle samo četiri i po minuta pošto je iskrenuo skočni zglob leve noge u igri bez kontakta. Tačnije, Braunu je proklizala leva noga, tako da je zglob stradao.

Izabrane vesti

Teren je napustio sa bolnom grimasom i više se nije vraćao u igru. Trener Ponosa Izraela Oded Kataš nije želeo mnogo da govori o stanju svog ponajboljeg igrača posle utakmice, mada je na poluvremenu najavio da se jedan od najboljih igrača Evrobasketa neće vraćati nazad.

Braun je meč završio bez poena, a najveći teret utakmice izneo je Vejd Boldvin koji je skupio 33 poena (12/21 iz igre), šest asistencija i tri skoka za indeks 35.

Posle utakmice Makabi je objavio i dovođenje Sulejmana Brajma koji stiže kao zamena za povređenog Aleksa Pojtresa. Brajmo je potpisao ugovor do kraja sezone, a prvi deo proveo je u Tofašu gde je beležio 8,6 poena i 6,3 skoka u turskom prvenstvu, uz još 8,4 poena i 5,3 uhvaćene lopte u FIBA Ligi šampiona. Iza sebe već ima iskustvo igranja u Izraelu, gde je tokom sezone 2018/19 nastupao za Hapoel Elijat.


tagovi

Lorenzo BraunKK Makabi Tel AvivAlba BerlinEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara