Komentari na vest

Luka Dončić: Znam da se mnogo žalim, ali ovo nije fer... Poštujem Bruksa iako ga neki ne vole

S

Stari Ilir

pre 8 meseci

Steta sto nismo ujedinjeni i nemamo repku zajedno sa svim srbima i slovencima plus Nurkic Musa Hezonja, sprdali bi se i sa Amerima, vecina sportova se nebi ni igrala haha …Sta nam uradise nacionalisti, a jasno je da smo mi iz Ex Yu sportski najtalentovaniji to su ti nasi stari Ilirski geni, nasi rezultati i infrastruktura su dokaz tome,
K

Kaligula gost

pre 8 meseci

Kakva kriza identiteta, pises Ex Yu, jel znas od cega je Yu skracenica? Od Jugoslavija, koja je izvedena od juznih slovena, pa jel smo sloveni ili iliri? I ako smo iliri zasto nam drzave nose imena slovenskih plemena, i jos sto sta drugo? I jel ima negde zapisano, dokumentovano kakvi su Iliri bili u kosarci, fudbalu, odbojci, vaterpolu, tenisu, cisto da mozemo da uporedimo rezultate, pa i da pripisemo njihove medalje nama, sto da ne.
K

Karasi iz Calme

pre 8 meseci

U redu je bucko. Sta , treba da te puste da sutiras i radis sta hoces? Napravili od lika Dzordana, dobar je igrac naravno ali preterase.
T

TAKOO JEEE

pre 8 meseci

Luka care, da si izabrao Srbiju , bio bi vec u petak u prilici da se boris za samo finale i kasnije titulu svetskog prvaka , ali ti si izabrao Sloveniju , reprezentaciju iz koje ti je majka...Okej je , jer je to tvoj izbor...Da si igrac Srbije , uz sve ove borbe za medalju , bio bi i siguran ucesnik LOI u Parizu iduce godine cak mozda i kao svetski sampion...Nadamo se da ces navijati za Srbiju...Ovako brate nas srecno ti u daljoj karijeri i srecno u zivotu...
M

Ma da

pre 8 meseci

Skroz je pogrešio. Sa Srbijom bi igrao polufinala i finala i stalno bi ga svi pljuvali, a sa Slovenijom uzeo čovek EP baš protiv te Srbije i svi ga vole. Jedino da je mazohista da izabere Srbiju.
m

monteroo

pre 8 meseci

Sloveniji treba luka iz reala,racionalan,EL igrac....kad udje u ovaj nba mod on juri poene skokove asiste i zavrsi utakmicu sa negativnim indeksom....oni posle toliko godina u nba zaborave da se svicuju.....bogdan kad se resetovao na bogdana iz fenera mi smo.procvetali...
z

zakazalo vaspitanje i bonton

pre 8 meseci

Popricaj sa roditeljima, sa ovakvim ponasanjem ces da zavrsis u amaterskoj ligi.
R

Reč je reč

pre 8 meseci

Definitivno Dončić nezna da gubi. Uvek ista pesma.Nisu ga sudije zaštitile?Pa čekaj čoveče šta si ti ? Beli medved? Razumem da je navikao na povlašćen status kod sudija ali dokle više kukanja čim nije takva situacija.Šta da rade igrači koji su na suprotnoj strani kada oni nisu zaštićeni a on jeste?Verovatno da se žale i pričaju kako nije fer nakon svake utakmice.
M

Misko123

pre 8 meseci

To radi i u Dalasu...isto kuka..kad nije po njegovom
L

Luka Delija.

pre 8 meseci

Podrška Luki od nas Zvezdaša !
B

Bartho

pre 8 meseci

Najefikasniji, ali +- score mu je -12.
G

Gost1717

pre 8 meseci

Oni nemaju pleja..decko mora da bude play, poenter..krilo...sve! Lakse bi mu bilo da imaju krštenog pleja, pa da prenese loptu, napravi višak. Ovako mora sve sam..lepo je što se daje toliko za repku, a ni pomenuti Jordan ne bi sam mogao limitirane saigrace da vuce
n

nemanja1512

pre 8 meseci

nemas ti pojma, on ovako igra u dalasu, ista pozicija isto sve
B

Bogoljub Gagic

pre 8 meseci

Veliki si Luka!Ako ne i najveci!
M

Milosichciih

pre 8 meseci

Fenomenalna odbrana bruksa i cele reprezentacije kanade na Doncicu, tesko primao loptu, kad je primi to je na pola terena, pa ide na jednog cuvara, pa preuzme drugi pa treci, i tako 25 minuta dok nije pao fizicki. Ne voli luka fizicku igru i to je jedini problem. Sudjenje lose na celom turniru ali danas je bilo jednako, bilo je gresaka na obe strane, cak mislim da su sudije dobro i trpele ovoliko kukanje od strane slovenaca. Luka da obrati paznju vise na kos pri sutu a manje da inicira kontakt mnogo bi vise faulova dobio. Covek uporno ide na kos i umesto da je fokus na kosu njemu je fokus da inicira kontakt da dobije faul pa ako pogodi pogodi..
M

Mauro Tasoti

pre 8 meseci

@Noleeeeee....,Mada si dobio gomilu minusa popriljčno si u pravu.Bogdan igra za ekipu i nije mu problem da svoj NBA pedigre stavi na isti nivo sa nekim saigračima koji igraju u skromnijim ligama.Zato i imamo širi izbor rešenja pre svega u napadu.Sa druge strane ekipa Slovenije igra za Dončića a jedan igrač ne može sam da donese rezultat ma koliko bio kvalitetan.
I

Immobile

pre 8 meseci

Slovenija limitiran tim do bola. Ima par dobrih bekova uz Dončića i Tobija, ali fali krilni igrači i centar. Murić je povređen, a sa Omićem ne znam šta se dešava. On bi sigurno dosta pomogao, al njega nema u reprezentaciji dobrih 8 godina. Čebašek i Bine Prepelič uz dužno poštovanje, nisu igrači za 1/4 finale Svetskog prvenstva. A Luki Dončiću svaka čast, svaki put je tu i maksimalno se troši i daje atom snage za Sloveniju.
j

jiko

pre 8 meseci

Pa Omič može, da igra jedino kao naturalizin igrač. Zato ima mesta jedino za Tobeya. Slovenija od Vidmara nije stvorila visokog igrača. A imali su na četvorki i petici super igrače: E. Lorbek, Smodiš, Nachbar, Nesterovič, Brezec,...
K

Kop

pre 8 meseci

Opušteno Luka rešićemo mi Bruksa.
S

Svilanjac

pre 8 meseci

Aj sad zamislite kad bi se Jokic ovako emotivno davao za reprezentacije...
K

Klikeri

pre 8 meseci

Jokicev karakter je drugaciji, on je flegma, sto ne znaci da se ne cima ili ne daje sve od sebe kad igra.
D

DekiCZ

pre 8 meseci

Ne sekiraj se, hoce i on. Ovaj put nije moglo, mocice drugi put
M

Majstor Fudbala

pre 8 meseci

Jbt šta su sve radili Džordanu u eri gde se faul nije svirao, jel se žalio, jel kukao? nije nego se vratio još jači fizički i isprašio bad boyse itd
m

majstore

pre 8 meseci

Nije da ga nisu tukli al zbog mj su pravila menjali itd.
A

Aj,zdravo...

pre 8 meseci

Ovaj momak ima problem,predimenzirao je svoj značaj za sport i njegov tim uopšte.A negdje sam pročitao da je lakše kontrolisati šizofreniju nego narcisoidnost tj. ovaj drugi nikada neće prihvatiti da ima problem.Nadajmo se da nisu istinite te činjenice,na netu može lupati ko god.Kao i ja sada...
7

769o5

pre 8 meseci

Gde si procitao da je lakse kontrolisati sizofreniju od narcisoidnog poremecaja?Poredis neuporedivo,najblaze receno.Sto se tice Luke,on je ubedljivo najbolji igrac na sampionatu.Najveci brend.Sa kakvom Slovenijom je on igrao egal sa Kanadom vise od pola utakmice...to je za postovanje.Aodbrana Kanade na Doncicu je jedna od najboljih odbrana na jednom igracu koju sam ikada video.
C

Chivas

pre 8 meseci

"Kanada je jedan od kandidata za medalju"... Majstore, to izjaviš pre početka turnira, a ne za tim koji je ušao u polufinale...
B

Bogoljub Gagic

pre 8 meseci

Pa Kanada je i pre pocetka turnira,bila drugi favorit za osvajanje zlata,svakom ko iole prati i razume se u kosarku, mozda su pali na trece mesto kad je Marej otpao.
N

Noleeeeeeeeeeeeee

pre 8 meseci

Mogu on i Jokic biti najbolji svih vremena ali jos jednom se potrvrdjuje recenica Danilovica da bi sa starom reprezentacijom Jugoslavije mogao da igra samo Bogdan.
A

Ab

pre 8 meseci

Ahahahahhahah...šta reći i tebi i Daniloviću😂
V

Vića

pre 8 meseci

Na stranu igrački kvaliteti svaka čast, čovek je ego manijak.
I

Ivan FCRS

pre 8 meseci

"Luku je teško čuvati legalno"? U prevodu, sklonite se ili sudite protivnickom timu milion faulova na doncicu da mi pobedimo, hvala.
A

Aruna Dindane

pre 8 meseci

Ne moze se Doncicu sa saigracima iz evro kupa,nemate kvalitet i sirinu i to je to
B

Brankoni84

pre 8 meseci

Ko ga j*be sto je izabrao pogresnu reprezentaciju.😂😂😂
V

Vinegar

pre 8 meseci

Da je to lako, Novak bi bio svako. To je ta razlika izmedju sportista. Luka ima sve da bude cak i najbolji ikada (znam kako to nekima zvuci), ali glava mu sve vise ide na stranu ludih Amera. Non stop nervoza, ne samo sa sudijama vec i nacin igre, krece da sili, da pokusava nemoguce, ne slusa trenera, ne vidi saigrace. U NBA ima odlicnu ekipu, sada i Irvinga, prva je zvezda i svi igraju za njega, a on to opet ne koristi zbog nekih bubica.
r

re>vinager

pre 8 meseci

Mislim da tesko gresis, uopste Luka nije prva zvezda u svojoj ekipi.
D

Donnie Brasco

pre 8 meseci

Pojasni ovo “glava na stranu ludih Amera”??? On je Slovenac, srpskog porekla po ocu, možda je lud na tu stranu??? Ali da, za sve su Ameri krivi.