Majk Džejms (©Star Sport)
Majk Džejms (©Star Sport)

Majk Džejms opet van sastava CSKA

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.02.21. | 23:37

Ovog puta zbog nimalo prijatnih razloga...

Tek što se vratio na parket posle "odležane" suspenzije zbog kršenja klupskog pravilnika, najbolji igrač CSKA Majk Džejms opet neće biti deo takmičarskog sastava. Ovog puta ne zbog grehova na parketu, već zbog porodične tragedije.

Naime, Džejms je u kratkom vremenskom roku preživeo i drugi gubitak u najužem krugu porodice. Nedavno je Džejms ostao bez dede, a šuškalo se da ga je CSKA suspendovao zbog toga što mu nije dozvolio da ode u SAD na sahranu, a on se toj odluci protivio. Posle još jednog gubitka američki strelac dobio je voljno od kluba, mada se ne ističe na koji vremenski period. U saopštenju CSKA navodi se samo da će Džejms da “propusti naredne mečeve“, ali se ne zna koji je to period.

Izabrane vesti

Džejms je i ove sezone najbolji igrač Armejaca sa 20,8 poena, 5,8 asistencija, 3,5 skokova i 1,1 ukradenom loptom u Evroligi. U dosadašnjem toku elitnog takmičenja propustio je tri meča.

CSKA je u ozbiljnoj krizi rezultata i trenutno je u seriji od četiri poraza u svim takmičenjima što se dešava prvi put posle sedam godina. Pored dva uzastopna neuspeha u VTB ligi, poslednje na gostovanju Kalevu, CSKA ima i četiri poraza u minulih pet kola Evrolige...

Podsetimo, prvi čovek Armejaca Andrej Vatutin govorio je o krizi CSKA i najavio da će "narednih meseci biti još teže".



tagovi

majk džejmsKK CSKA MoskvaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara