Majk Džejms u društvu Navara i Spanulisa, Saša Obradović smatra da je prevazišao Evroligu

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.10.23. | 13:45

Američki internacionalac nastavlja da blista ove sezone u Evroligi u dresu Monaka

Posle brojnih spekulacija o budućnosti Majka Džejmsa u Monaku, američki internacionalac je pokazao na startu ove sezone da je neprikosnoveni lider tima, što ne krije ni trener Saša Obradović koji ima samo reči hvale sa svog plejmejkera.

Zablistao je protiv Crvene zvezde u Beogradu, a sada i protiv Makabija. Predvodio je svoju ekipu u pobedi s rezultatom 107:79 sa 24 poena, četiri skoka i pet asistencija za samo 21 minut.

Izabrane vesti

Ono što je još važnije, prevazišao je broj od 4.000 poena u Evroligi igrajući za Baskoniju, Panatinaikos, Olimpiju Milano, CSKA i sada Monako. Ušao je u ekskluzivnu grupu gde se još nalaze samo Huan Karlos Navaro (4.152 poena), Nando De Kolo (4.278) i Vasilis Spanulis (4.455).

"Ovo je timska pobeda do koje nas je doveo Majk Džejms. Nivo košarke koju igra je neverovatan, zbog toga ga svi vole. Za mene, on je prevazišao nivo Evrolige", rekao je Saša Obradović.

Dok Monako čeka na povratak Džordana Lojda, i pored prisustva Elija Okoba i Kembe Vokera, Majk Džejms je pokazao da niko u ovom trenutku ne može da mu oduzme status lidera u Monaku.




tagovi

KK Monakomajk džejms

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara