Majstorica, pritisak, saopštenja... Panatinaikos - Olimpijakos!

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.06.18. | 15:51

Okršaj počeo već posle četvrtog meča

Majstorica odlučuje o prvaku Grčke drugu sezonu zaredom. Panatinaikos i Olimpijakos večeras će igrati pet meč finalne serije plej-ofa, koji su donekle već započeli pre dva dana.

Psihološka borba počela je odmah posle četvrtog duela. PAO je izdao saopštenje u kome je kritikovao arbitre i njihov kriterijum, a potom je Oli je odmah odgovorio kako Zeleni vrše nedozvoljeni pritisak na sudije, novinare i igrače pred peti susret. Olimpijakos je išao toliko daleko, da je čak najavio i da će da napusti dvoranu u slučaju bilo kakvog incidenta.

Izabrane vesti

Da bi odbranio titulu Panatinaikos će morati da pobedi u desetom ovosezonskom međusobnom dvoboju sa najvećim rivalom iz Pireja. Prednost domaćeg terena izabranici Ćavija Paskvala bili su ispustili već u prvom meču (65:75), što je bio njihov prvi prvenstveni poraz posle 33 utakmice. Ipak, uspeli su da dođu do brejka, a potom i do vođstva u seriji, međutim u četvrtom meču odigrali su veoma loše.

Olimpijakos je osvio dve titule u prethodne tri godine, dok je proteklesezone ostao bez trofeja najboljeg u zemlji iako je bio bolje plasiran od Panatinaikosa. Izgubio je tada na svom terenu u finalnom susretu, pa sada ima veliki motiv da uzvrati istom merom. Crveno-beli su dvocifrenu zalihu stekli još tokom prve četvrtine. PAO je na visini zadatka bio samo u trećem periodu, kada je smanjio minus na svega tri poena, ali je ekipa iz Pireja ponovo dodala gas u poslednjem kvartalu i na kraju stigla do prilično ubedljivog slavlja. Ekipa Janisa Sfairopulosa sada ima blagu psihološku prednost, ali daleko od toga da ga čeka prijateljska atmosfera u OAKA Areni.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 18:00 7128 GR1PF Panathinaikos - Olympiakos up manje (144.5) 1,85
Ukupna kvota1,85

GRČKA, FINALE PLEJ-OFA - MAJSTORICA

Nedelja
18.00: (1,35) Panatinaikos (16,0) Olimpijakos (3,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

KK OlimpijakosKK Panatinaikossportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara