Mijailović: Ima li poente nastaviti Superligu?

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.06.19. | 22:01

Za utorak zakazan sastanak crno-belih na kom će se odlučivati o pitanju iz naslova

Partizan je izgubio od Crvene zvezde s 98:94, a crno-beli nikako nisu zadovoljni suđenjem što je i trener Andrea Trinkijeri jasno istakao na konferenciji za medije.

Međutim, tu nije kraj reakcijama. Na svom Tviter nalogu se oglasio predsednik Ostoja Mijailović i istakao da će sutra ujutru razmotriti da li Partizan uopšte da nastavi ovu finalnu seriju.
"Partizan ne dozvoljava da njegovi igrači i treneri budu izloženi stvarima koje nemaju veze sa sportom i učiniće sve da ih od skandala poput večerašnje utakmice zaštiti! Već ujutru imamo sastanak na kojem ćemo najozbiljnije razmotriti ima li poente nastaviti učešće u KLS", napisao je predsednik Partizana na svom Tviter nalogu.

Izabrane vesti

Crvena zvezda sada vodi sa 1:0 u pobedama, igra se do tri trijumfa, a Partizan treba da bude domaćin u sredu od 19 časova u drugoj utakmici finala.

Mijailović je u intervjuu za MOZZART Sport istakao da će odnosi Partizana i Zvezde zavisiti od toga kako će izgledati ova finalna serija, tako da sve ovo što se događa - ne obećava.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara