Milić: Da sačuvamo prvo mesto

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.02.19. | 09:12

Borac dočekuje Dunav

U okviru odloženog 25. kola Košarkaške lige Srbije, Borac će ugostiti Dunava iz Starih Banovaca (19.00).

Ovaj meč dolazi nakon prilično neočekivanog poraza čačanskog tima u Valjevu od Metalca (81:70). Bio je ovo tek drugi negativan rezultat Čačana u dosadašnjem delu šampionata. Takođe, na taj način je prekinut niz trijumfa u domaćem prvenstvu. Bez obzira na to, Borac i dalje suvereno vlada KLS-om.

Izabrane vesti

Član stručnog štaba Miroslav Milić smatra da je mali pad u igri Borca prirodan sled događaja zbog veoma naporne sezone.
"U Valjevu smo pretrpeli poraz koji je mnoge iznenadio. Međutim, ako se ima u vidu da je sezona veoma duga i naporna, moralo je da dođe do manjeg pada u igri. Ipak, ne želim da umanjujem značaj pobede Metalca, potpuno je zaslužena".

Neće proći ni dva dana, a igrači Borca će morati ponovo na parket.
"U duelu protiv Dunava postoji imperativ pobede. Želja nam je da sačuvamo prvo mesto u KLS-u da ne bi komplikovali situaciju", rekao je Milić, pa nastavi:
"Borac je kvalitetniji sastav od Dunava, tako da trijumf ne bi trebalo dovoditi u pitanje. Doduše, i gosti imaju svoju računicu. Zbog toga ćemo morati da se dobro pomučimo u ponedeljak veče. Ipak, uz pomoć naše publike verujem da je pobeda izvesna".

I za kraj...
"Čim arhiviramo meč protiv Dunava okrećemo se utakmici Kupa Radivoja Koraća protiv Mega Bemaksa. Cilj nam je da se u Nišu pokažemo u što boljem svetlu", zaključio je Miroslav Milić.

KLS - 25. KOLO (ODLOŽEN MEČ)

Ponedeljak
19.00: (1,85) Borac (hendikep -17,5) Dunav (1,85)

* Kvote su podložne promenama

Foto: KK Borac / Duško Radišić Lejča


tagovi

klsKošarkaška liga Srbijesportsko klađenjeKK Borac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara