Predstavnici Vojske i kompanije MOZZART
Predstavnici Vojske i kompanije MOZZART

Ministar Vulin: MOZZART je prepoznao značaj vojnog sporta

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.10.18. | 23:00

Košarkaška ekipa naše kompanije pobedila ekipu Vojske Srbije u revijalnoj utakmici

Košarkaška ekipa kompanije Mozzart pobedila je danas u revijalnoj utakmici ekipu Kopnene vojske Vojske Srbije rezultatom 44:42. Utakmica, koja je organizovana u okviru uspešne saradnje naše kompanije sa jednom od najcenjenijih institucija u državi, obilovala je sjajnim akcijama i potezima, a loptu na terenu u vojnom sportskom objektu, niškoj „Šivari“, podbacio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.
 
Košarkaškom susretu poseban značaj i veličinu dao je njegov humanitarni karakter jer su sredstva koja su danas prikupljena prilikom šutiranja trojki posle utakmice, a koja je takođe donirala naša kompanija, namenjena porodici preminulog pripadnika Specijalne brigade Vojske Srbije Željka Strelarca.
 
Ministar odbrane Aleksandar Vulin je, nakon utakmice, istakao da Vojska Srbije i kompanija Mozzart uspešno sarađuju i izrazio zahvalnost na tome što je u kompaniji prepoznat značaj i vrednost vojnog sporta.
„Pozivam i druge socijalno odgovorne kompanije da se ponašaju baš kao Mozzart, da pomognu svojoj zajednici i svojoj zemlji. U kompaniji Mozzart su prepoznali koliko nam je bitan sport u vojsci, ali to je više od sporta, jer ovi momci daju primer i ostalima kako treba živeti i kako se treba ponašati“, rekao je minista Vulin koji je zahvalio Mozzartu ne samo za donaciju podloge u sali „Šivara“, već na svemu što činimo za vojni sport.

Izabrane vesti

gallery

Govoreći o saradnji sa Ministarstvom odbrane i Vojskom Srbije, direktor Sektora korporativnih komunikacija Mozzarta Borjan Popović naglasio je da je čast što imamo priliku da sarađujemo sa institucijom kao što je Ministarstvo odbrane.
„Kao kompanija koja 'živi' od sporta, trudimo se da pomognemo njegov razvoj, ali i širu društvenu zajednicu. U tom smislu, bilo je prirodno da našu saradnju sa Ministarstvom odbrane i Vojskom Srbije započnemo preko sporta. Tako smo, pre više od godine, ženskoj futsal ekipi Vojne akademije donirali kompletnu sportsku opremu. Ta saradnja nastavljena je i donacijom televizora za vojno zdravstvo, da bi nedavno postali generalni sponzor sporta u vojsci“, naglasio je Popović.

Zahvaljujući donaciji naše kompanije vojni džudisti će već u novembru otići na Svetsko vojno prvenstvo u džudou u Brazilu, a tim povodom, na poluvremenu utakmice džudistima iz 63. padobranskog bataljona Specijalne brigade, simbolično je uručena sportska oprema za to takmičenje.

Foto: Mozzart Sport


tagovi

kompanija mozzartvojska Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara