Mornar u rasulu: Kenig podneo tužbu, otišli Karington i Mornar

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.12.18. | 14:47

Problemi za tim iz Bara

Mornar iz Bara se i zvanično rastao od Kadina Karingtona i Marina Mornara, čime je zvanično potvrđeno ono o čemu se šuškalo gotovo poslednjih mesec dana.

Karington i Mornar nisu bili u timu duže vreme, a klub ih se rešio tek kada su se dogovorili finansijski uslovi rastanka.

Izabrane vesti

Obojica su u Jadranskoj ligi odigrali po šest mečeva, a poslednji u šestom kolu protiv Cibone. Karington je imao prosek od šest poena, dva skoka i jedne asistencije, dok je Marin skupio po dva poena i skoka.

Mnogo jače od ova dva rastanka odjeknula je vest da je dojučerašnji igrač Bronson Kenig podneo tužbu protiv Mornara u Sud za košarkašku arbitražu (BAT) i traži ispisnicu. Prema još nepotvrđenim informacijama, Mornar je prekršio plan isplate zarade. 

Podsetimo, Kenig je naprasno otišao iz kluba, uprkos tome što nije imao dozvolu za to. U međuvremenu Mornar je otpustio i Bobija Brauna. Sve to, opet, ne treba da čudi pošto je trener Mihailo Pavićević najavio rastanke s pojedinim igračima, ukoliko ne budu promenili pristup igri...

Foto: Star Sport


tagovi

Bronson KenigKadin KaringtonMarin MornarMihailo Pavićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara