MOZZART izbacio kvote za Fajnal for Evrolige u Beogradu!

Vreme čitanja: 3min | ned. 29.04.18. | 15:33

CSKA ima najveće šanse da postane šampion sa kvotom 2,40

Sve je poznato, ostaje nam samo da sačekamo 18. maj i da spektakl počne. Beograd će po prvi put u istoriji biti domaćin Fajnal fora Evrolige. Polufinalni parovi su Fenerbahče - Žalgiris i CSKA - Real Madrid.

Među ljudima zaljubljenim u košarku već je krenulo nagađanje ko će u finale, ko će osvojiti Evroligu, a MOZZART vam je već sada spremio kvote za sve to tako da možete da se oprobate na delu i da zaradite na svojim tačnim prognozama!

Izabrane vesti

(1,40) Fenerbahče (15,00) Žalgiris (3,25)
(1,60) CSKA (14,5) Real Madrid (2,55)

Po kvotama je najveći favorit za osvajanje Evrolige je CSKA Moskva - 2,40. Tim Dimitrisa Itudisa je pregazio konkurenciju u ligaškom delu takmičenja i sa rekordnim skorom 24-6 obezbedio je prvo mesto pred plej-of. Armejci nisu imali u četvrtfinalu tako lak zadatak protiv Himkija, ostaće upamćena i ona poslednja utakmica po sudijskim odlukama, ali realno i ukupno gledano Armejci su zasluženo na Fajnal foru. U polufinalu će igrati protiv Real Madrida, i biće favoriti sa kvotom 1,60 u toj utakmici.

Real Madrid je imao po imenima najteži posao protiv Panatinaikosa. Odlučujuća je bila ona druga utakmica u kojoj je ekipa Pabla Lasa bila bolja od Zelenih u Atini. Celu sezonu Kraljevski klub igrao je bez Serhija Ljulja, Luka Dončić je najviše zaslužan za ovaj rezultat, a u Beogradu će igrati i Ljulj tako da Kraljevskom klubu rastu šanse. Kvota da će Real biti prvak Evrope je 4,30. U polufinalnom sudaru s CSKA šansa za pobedu se meri kvotom 2,55.

U drugom polufinalu igraće Fenerbahče i Žalgiris.

Ne treba trošiti reči na to koliko ekipe Željka Obradovića igraju dobro u ovom delu godine. Postepeno je Žoc dizao samopouzdanje i nivo igre kod svoji košarkaša, pa je to Baskonija osetila na svojoj koži. Deluje da većina Fenerovih igrača ima uzlaznu putanju u formi, uključujući Marka Gudurića, Nikolu Kalinića, Nikola Melija. Željko Obradović će biti najveća snaga Kanarinaca, a ovo će mu biti juriš na 10. titulu Evrolige u karijeri. Kvota da će Fener postati prvak Evrope je 3,30.

Na kraju, stižemo do Žalgirisa. Tim Šarunasa Jasikevičijusa je najveće iznenađenje na listi učesnika Fajnal fora. Zelena šuma je u četvrtfinalu progutala Olimpijakos i na fenomenalan način uspela da se vrati u završnicu Evrolige posle 19 godina čekanja, a tada je Žalgiris i bio prvak Evrope jedini put u istoriji. Najveća snaga Žalgirisa biće upravo Jasikevičijus koji je pogodio sa strancima ove sezone i uz bazu sa litvanskim igračima uspeo da napravi smrtonosan koktel. U polufinalu će igrati protiv svog učitelja Obradovića, a kvota da će ga pobediti je 3,25.

Kvota da Žalgiris osvaja Evroligu je 12,00.

Porazom Crvene zvezde od Budućnosti u finalu ABA lige postalo je jasno da Srbija neće imati predstavnika u Evroligi sledeće sezone, tako da je ovo dobra šansa za one koji vole evropsku košarku da dođu u Beograd i uživaju u majstorijama Ljulja, Dončića, De Koloa, Rodrigeza, Pangosa, Gudurića, Kalinića, Ajona, Slukasa… Kao i u trenerskim bravurama Obradovića, Jasikevičijusa, Lasa i Itudisa. Za to sledeće sezone neće imati šansu.

Još ako se sve začini dobitnim tiketom u MOZZARTU… Gde ćete lepše.

KO OSVAJA EVROLIGU?

9021: CSKA - 2,40
9020: Fenerbahče - 3,30
9022: Real Madrid - 4,30
9035: Žalgiris - 12,00

POLUFINALE EVROLIGE, BEOGRAD, 18. MAJ:

(1,40) Fenerbahče (15,00) Žalgiris (3,25)
(1,60) CSKA (14,5) Real Madrid (2,55)

Foto: Action images


tagovi

bet analizasportsko klađenjekvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara