MOZZART KVOTE - KUP RADIVOJA KORAĆA: Abaligaši ogromni favoriti, igraće se hendikepi

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.02.18. | 14:33

Trenutni hendikep na Zvezdu protiv Borca je 25,5 razlike, a na Partizan protiv Zlatibora 31,5 poena razlike

ABA liga i Evroliga će morati da sačekaju do daljeg, vreme je za nacionalne kupove, a u Srbiji se naravno igra Kup Radivoja Koraća od 15. do 18. februara. Domaćin će biti Niš.

S obzirom da se prvi igrački dan približio, da sutra imamo već na programu dve utakmice (FMP - Metalac, Crvena zvezda - Borac), MOZZART kladionica vam je spremila kvote za sva četiri čevrtfinalna obračuna na predstojećem Kupu.

Izabrane vesti

Od osam učesnika po četiri će biti iz ABA lige i KLS lige, a odmah po kvotama možemo da zaključimo da su abaligaši izraziti favoriti.

Prvi meč prvog dana igraće FMP i Metalac. Kvota na Pantere u hendikepu od 17,5 razlike je 1,60. Dakle, ukoliko mislite da bi Panteri mogli da slave sa većom razlikom od pomenute igrajte H1, u suprotnom H2.

Crvena zvezda je još veći favorit protiv Borca. Čačani dobro guraju u svojim takmičenjima, ali je i njima jasno da su šanse protiv evroligaša vrlo male. Granica je trenutno postavljena na 25,5 poena.

Drugi dan će otvoriti Mega Bemaks i Dinamik. Realno, ovde bismo možda mogli da vidimo i najveću borbu, ali je i ovde granica u hendikepu postavljena na visokih 16,5 poena. Možda bi ovde pre mogao da se odigra H2? Šta vi mislite?

I poslednji četvrtfinalni par će biti Partizan - Zlatibor. Crno-beli su naravno izraziti favorit, posebno imajući u vidu da je Zlatibor novajlija i debitant na Kupu Radivoja Koraća.

Granica u hendikepu postavljena je na 31,5 poena. Dakle, ukoliko odigrate H1, i Partizan dobije sa više od ove razlike, proći će vam kvota 1,85. Odnosno sa H2, navijate da Zlatibor ne izgubi više od pomenute cifre.ž


KUP RADIVOJA KORAĆA - RASPORED ČETVRTFINALA

Četvrtak

17.00: FMP - Metalac
19.30: Crvena zvezda - Borac

Petak

17.00: Mega - Dinamik
19.30: Partizan - Zlatibor Čajetina

(FOTO: KSS.rs)


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara