Komentari na vest

Muta Nikolić: Šabaza bih eliminisao, Topić je trebalo da igra odavno za Zvezdu

t

torbicis

pre 6 meseci

Muta ovakav ili onakav ima ono sto treba da ima jedan Srpski trener i hrabrost i drskost da gura mlade igrače..Za Alena Smailagica je pričao dok je bio oko 17-18 godina,dok nije niko znao za njega u Radničkom je igrao Stefan Jovic, Kalinić,Bircevic,tada samo mladi igrači..ne bi on bio pomoćnik Obradoviću tek tako ali naravno da nije za trenera nekog velikog kluba!!!
s

smuti

pre 6 meseci

Pa od deset amera u evropi na poziciji playa,beka, 8 igra neobaveznu kosarku,a u odbrani 9. Mozda je jedan od 10 tu patakarta sa ostalima u ekipi. Ako hocete takvog beka onda stefan markovic treba da igra 200 godina. Ni mali ,opic nesto je ne igra.
I

Ivan FCRS

pre 6 meseci

Populisticke odluke nikada nisu bile resenje. Muta ovde govori kao navijac, a ne kao trener.
M

Mauro Tasoti

pre 6 meseci

Kad je pre par meseci došao Šabaz slavili ste kao da je došao Lebron a terate ga iz kluba već posle mesec dana.I mladi Topić je dobar ali je jedno igrati u Megi a sasvim drugo Evroligu.Nema pritiska,nema putovanja,nema jake konkurencije u vidu skupih Američkih igrača,nema navijača,nema ničega što bi spuštalo mladog igrača.Siguran sam da bi Tristan da je u Megi bio najbolji igrač,možda i Balša pa i Trifunović.Jednostavno neki su pobrkali stvari i nivoe takmičenja, pobrkali su Fiću i Ferari.Ovo sad je za Topića verovatno bolje nago da ga u Evroligi progutaju aždaje a vi ga proglasiti za lažnog talenta.
M

MNM

pre 6 meseci

Ma koji Trifunovic i Vukcevic mali Topic je za njih Dzordan mali je najveći talenat u evropi za svoj uzrast
1

11111111

pre 6 meseci

Vidim da si Partizanovac, ali slazem se s tobom i potpuno si u pravu! Svaka cast Muti, ali mislim da nije u pravu, drugo je bilo vreme, koje on pominje! Svaka cast, Topic je igracina, ali bolje je da bude ove godine u Megi, da ne bi pregoreo od zelje i pao psihicki! Yago se prosetao prosle godine kroz Bundesligu, igrao se s njima, a gde je sad, gde su te trojke s 8-9 metara sada! Isto, sta vam je cudno za Sabaza, on covek da ponovi sezonu kao prosle godine nemoze, isto kao sto to nemogu da urade Panter i Ledej! Odigrace oni neku dobru tekmu, ali nece to biti u kontinuitetu kao prosle sezone! Onaj mali Vukcevic nije los igrac, ali dobija sansu na kasicicu kod Zoca! Slusao sam Zeljka u vezi njegove igre i nemogu da verujem da takav trener izjavi da godinu i po dana mu prica i nemoze da ga nauci da igra odbranu! Ljudi, nauce mecku da vozi biciklu, on nemoze godinu i po dana da ga nauci da igra odbranu! To mi nije jasno!
P

Psi ho

pre 6 meseci

Zato si tako uspesan trener… Haha Topic bi mu odavno u Zvezdi igrao, sa 13godina verovatno?
J

Jamb

pre 6 meseci

Eto sam Muta kaze da je igrao sa nekim mladima i to platio rezultatima, u Zvezdi i Partizanu se samo rezultati cene. Odlicno je za Topica sto je u Megi, manji pritisak, vise slobode i minuta, slabiji protivnici nego u Evroligi, samim tim se odlicno razvija, stice seniorsko iskustvo i poboljsao je poziciju na buducem draftu. Lako je sad biti pametan i reci bolje on nego Nejpir, ko je to ocekivao, nijedan jedini navijac.
m

mutavi

pre 6 meseci

je trenirao partizan..napravio drin tim pa nas rocesti unistio dao u prvom poluvremenu 30 koseva.kad je bio u bfc i radnickom izgubio je sve sto je mogao a bio bolji od partizana..a topic je kasno poceo u bfc tako da lupa..obican prodavac magle za manje klubove
K

Kraljević Marko

pre 6 meseci

Njegovo mišljenje je baš relevantno. Gde god je bio trener uradio je ništa. Timovi su mu poznati po tome što primaju 100+ poena i besomučno prangijaju trojke.
e

e

pre 6 meseci

Zato i nisi trener Zvezde.

včpdr

pre 6 meseci

srecom pa se nepitas nista. Igrao je Panter na pocetku prosle sezone jos gore od Nejpira, a isto igra za masne pare, jos masnije, pa ga niko nije terao, pa je covek porobio drugi deo sezone. Doci ce Sabaz na svoje, a ovi nazovi strucnjaci mu nece reci ni izvini.
G

Gost9

pre 6 meseci

I ove godine,ne moze vola da ubode.
D

Dzoni-1970-

pre 6 meseci

Al si dao primer, gurnuo Tepica i Markovica... Bolje da nisi gurao nista, kad vide ovo treneri nece davati sansu nikome do 30 godina...
p

podesen

pre 6 meseci

Evo ga neimar sto zida 110 000 kvadrata na Cukarici.More,more.
k

ko to zida na Cukarici

pre 6 meseci

ko zida?
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Podesene, pogresio si vest i osobu.
0

0888

pre 6 meseci

BAVITE SE SA DESAVA NJIMA U ZARU KOGA BRIGA STA O ZVEZDI MISLIS MUTA NIKOLIC
K

Khal Drogo

pre 6 meseci

Мута Николић је водио доста екипа, са промјењивим успјехом, врстан јесте стручњак но и који је тек у неколико наврата водио екипу која има високе циљеве гдје постоји императив резултата, гдје се ваља носити са притиском. Он јесте давао шансу младим и неафирмисаним играчима од којих је користи имала и српска кошарка. У Звезди постоји велики притисак, превелик је императив резултата, Топића је "гурнуо у ватру" почетком сезоне 2022/23 Владо Јовановић, лош почетак сезоне, цех је платио Владо а мали Никола је потражио други и по свој прилици бољи пут, добро се развија, српска кошарка ће у њему, ако га повреде не омету, добити истински квалитет. Што се тиче Шабаза, рано је за неки суд, за сада се мучи, тренер је тај да види има ли ту материјала и како ће пребродити кризу, важна је психа, ментална снага играча, то ми који пратимо кошарку не можемо знати, но управо то раздваја истинске стручњаке који ће видјети шта се крије испод површине и обичних занатлија у улози тренера. Временом се на крају све покаже, вријеме је најбољи судија. Истина многи који су кренули са блаћењем и пљувачином да имају сеама полизали ви своје ријечи. Но питање је да ли имају срама.
R

Reč je reč

pre 6 meseci

Svaka na mestu. Dodao bih još da su isto tako počeli pljuvati i Lorenca Brauna nakon nekoliko utakmica pa ispade da smo u timu imali vrsnog igrača a da toga nismo bili svesni.
n

nejpir

pre 6 meseci

verujem da niko nejpira ne bi kritikovao da on u odbrani pokazuje neku zelju, a on je igra toliko nezainteresovano.. ima na mrezama sninak kako pusta igrača barse, okreće se ka Bolomboju širi ruke, barsin igrac salje loptu u korner, tamo je potpuno sam igrac koji daje trojku .. nije to jedini primer njegove lose odbrane, primetio si sigurno i sam, al sad je aktuelan taj snimak pa sam ga spomenuo
p

pero7

pre 6 meseci

kojeg je igraca Mutavi stvorio?bio pomocnik djordjevicu..visio kod tegeltije ..pio sa kokanom i prodavao pricu da je trener..sta je sada uradio sa Vojvodinom?
N

Novi trener KKCZ

pre 6 meseci

Muta Nikolić
p

podesen

pre 6 meseci

Trener u rangu Canka,mada je Canak bolji.
e

ecka siti

pre 6 meseci

U pravu je Muta... Ovo sto Sabaz donosi(ili ne donosi) ekipi to bi isto radio i Topic, i jos mnogo vise! Ne kazem da je Nejpir los igrac, naprotiv, ali sve i da je Kari licno, dzaba kad ekipi vise stetis nego sto koristis... Mi imamo vrhunskog pleja (Teodosic), ali ga lose igre Sabaza teraju da se trosi vise nego sto bi trebalo... Topic bi bio idealan umesto ovog lika, da se razvija i stasava kao podrska jednom majstoru kosarke kao sto je Teo...
n

nanas

pre 6 meseci

Pustite vi Mutu Nikolica, da ste ozbiljan i odgovoran portal, objavili bi ovaj komentar i objasnili citaocima zbog cega cenzuriste sve vezano za Zadar, zbog cega krijete i nema komentara o tome, treba da vas je sramota, da li ste portal Partizana ili istine ???? Kod mene svakako idete na blok posle ovoga pa mi je sasvim svejedno objavili ili ne, a neka vas prate i dalje oni koji se slade napadu u Zadru, podrzavaju ga,i zale sto nije bio jos zesci....e moji Srbi !!!!
A

Ako ćemo

pre 6 meseci

Realno. Teo igra jako dobro od početka kada se sve sabere. I protiv Barse je +\- kod njega bio najbolji i sa malim Topićem to je odlično pokrivena pozicija pleja. Trojka sa Hangom Gedraitisom je isto odlično pokrivena, a Bolomboj bi kod Obradovića bio bolji nego što mu je bio Lesor. Na dvojci smo isto lepo pokriveni, problem je ta četvorka zaista, ljudi pišu Petrušev, a i da dođe staviće ga na peticu i opet tu neće biti neki pomak. Tobi je doveden bez nekog rezona, rupa u odbrani, a na ove igrače ne postoji u napadu, Jago hajde da kažeš da je i ok što je doveden, ali Šabaz bar za sada težak promašaj. Da smo umesto Tobija i Šabaza doveli neku dobru četvorku i poentera na dvojci, mnogo bi to sve bolje izgledalo, ali šta sada, navikli smo na promašaje evo deset godina.
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Dozier, Pengos, Avramovic; Panter, Jaramaz, Andjusic; Naneli, Ponitka, Trifunovic, Ledej, Smailagic, Vukcevic; Kaminski, Kaboklo, Koprivica. Ako ne Pengos, Nejpir...
v

vinegar

pre 6 meseci

Problem je Covic i tu je kraj price. Nesto je i znao oko kosarke ali nije hteo da se prilagodi i pregazilo ga je vreme. Stvoren je neki utisak kod navijaca kako je on odlican kosarkaski radnik jer smo uzimali onoliko titula, objektivno nismo imali konkurenciju. Partizan je imao presmesne timove vecinu vremena, eto ne znam sta bi bilo 19/20 kad je korona prekinula sezona, a mi bili jako losi. To kako je Partizan postao konkurentan je jasna stvar, al ne menja cinjenicu da Covic to uopste nije adekvatno ispratio i sad je Zvezda u problemu.
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Kako smo postali konkurentni? Kako ste vi bili konkurentni svih onih godina izuzev sezona 2010/11 i 2011/12, priznaj to?
@

@odgovor

pre 6 meseci

Ne moze se porediti, odakle smo mi dovodili igrace, a odakle vi za samo jednu sezonu? Pa mi smo tek platili Kampaca i sad Nejpira, a vi takvih za godinu dana 5.
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Tako je, odakle ste vi dovodili igrace? Odakle vama para da skroo svake godine zadrzite domace igrace, i tako nekoliko godina? Koliko ste vi para potrosili za ovih desetak godina i koji je izvor prihoda za tako nesto? Kod nas se to odlicno zna, koliko god da treba, skupicemo za KKP
A

ABCDE...

pre 6 meseci

Manje vise nista nije reko sto prosecan navijac Zvezde ne misli. Sad ovi sto vicu kako ima ugovor i mora de se isplati u celosti da bi se raskinuo,apsolutno nisu u prevu. Zamislite ja imam ugovor u firmi na neodredjeno vreme...lezem,spavam,ne interesuje me nista jer sam za stalno?! Pa cekaj,jel to realno, ili neko reko,alo destimulacija,pa ako se ponovi otkaz...Sabaz ako hoce da saradjuje,trudi i sve ostalo onda mu treba dati vremena,ako nece,cao druze. Topicu nece faliti nista i da bude u Zvezdi sa 19 godina. Zna Topic stariji,zasto su izabrali Megu.
r

rea

pre 6 meseci

To je zato što se drugačiji ugovori potpisuju tvoj od 450e u Maksiju i ugovori profesionalnih sportista koji su milion i po evra.
M

MVPČAČAK

pre 6 meseci

Sve si u pravu pod uslovom da se ugovir raskine na štetu igrača ili trenera, što je stvar dogovora sa istim. Reci mi, kako vam je Saša Obradović uzeo 600 ili 700 hiljada eura i otišao u monako?E onda je došao u BG pa ljubio šatro parket gde vam je grb naslikan. Blamčina, žešća.
p

publika

pre 6 meseci

Verovao ili ne, nisu isto sastavljani tvoj i njegov ugovor. U tvom ugovoru je uglavnom copy-paste kao i u svakoj firmi, dok u njegovom višemilionskom ugovoru nije to baš tako. Siguran sam da je i on tu sebe jako lepo zaštitio, i da je on tu u prednosti u smislu diktiranja odredba u ugovoru iz prostg razloga jer je Zvezda želela njega i jurila njega, on je takav ugovor mogao da dobije u još minimum 3-4 EL ekipe. Jedna je, šta više, iz istog grada. Treba mu dati šanse još malo, pre će on proraditi nego što će se Top adaptirati i proigrati u EL. Teo bi bio plej broj 1, Yago bi bio broj 2, Top broj 3. Nije to baš najidealnije da se ne lažemo.

NemanjaKZ

pre 6 meseci

Eno ti cist primer Gareth Bale i Real Madrid. Lik drzao transparent Wales, Golf, Madrid. In that order. Moze se reci sprdao se sa Realom i sta se desilo?