Jago dos Santos
Jago dos Santos

MVP Jago: Hoću da ostanem u Zvezdi, potrebno mi je još trofeja

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.05.24. | 23:36

“Sada imam istoriju ovde i hoću još“, kaže najbolji igrač finalne serije ABA lige

Došao je mala vrata, da bude rezerva Šabazu Nejpiru i Milošu Teodosiću, završava sezonu kao jedan od nosioca crveno-belih. I sa titulom MVP-a finalne serije ABA lige u kojoj je Crvena zvezda počistila Partizan Mozzart Bet sa 3-0.

Luka Mitrović je odigrao sjajnu seriju protiv crno-belih, ali je zvanje najkorisnijeg igrača, takođe opravdano, završilo u rukama Brazilca.

Izabrane vesti

"Ne znam. Moj život se promenio. Prošle godine i sada, veliki korak za mene. Drugi ljudi, druga zemlja, drugačija košarka. Borim se za ovo. Borim se za minute. Borim se za ove titule. Protiv Partizana. Znam istoriju rivala. Srećan sam zbog tima, zbog svih", rekao je Brazilac za Mozzart Sport.

Večeras je Jago isporučio 11 poena, četiri asistencije i tri skoka, u drugom meču takođe bio sveprisutan sa osam poena, pet uhvaćenih lopti i četiri spakovana koša saigračima, dok je u prvoj utakmici doprineo trijumfu sa 18 poena, četiri skoka, i šest asistencija. Ali ne zadovoljava se Jago time.

"Znam šta mogu da uradim. Znam šta moram da popravim. Nema veze da li sam prvi ili poslednji igrač. Potrebne su mi titule, osvajao sam ih u Brazilu, u Nemačkoj, sada ovde. To je to. Volim košarku, a titule mi pomažu. Ne govorim to samo zato što smo sada osvojili ABA ligu. Srećan sam i bio bih srećan da ostanem ovde još nekoliko godina."

Na kraju, nije reprezentativac Brazila krio da svoju budućnost vidi isklučivo u Crvenoj zvezdi.

"Hoću da ostanem ovde. Sada imam istoriju ovde, hoću još. Želim još titula, još svega ovoga. Hoću da budem još bolji igrač, da pravim razliku, da pokažem ko sam."


tagovi

KK Crvena zvezdaJago dos Santos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara