Nedović prihvatio milionski ugovor u Milanu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.04.18. | 13:33

Srbin na pragu transfera

Lokalni mediji u Andaluziji javljaju da je Nemanja Nedović na korak od transfera u Armani iz Milana. Klub čije originalno ime je Olimpija je spremio milionski ugovor za srpskog beka iz Unikahe.

Nedovićev ugovor sa klubom iz Malage ističe na kraju sezone, želeli su da ga zadrže, ali transfer u Milano je dogovoren jer Španci nisu imali šanse da finansijski pariraju ponudi sa Apenina. Nedović je i prošlog leta imao brojne ponude, ali je izabrao da ostane u Malagi. I nije pogrešio. Odigrao je najbolju sezonu u karijeri i dodatno sebi podigao vrednost. Toliko da Olimpija nije pitala za cenu i spremila mu je milionski trogodišnji ugovor koji ne može da odbije. Unikahi je saopštio da je ovo njegova poslednja sezona u tom klubu, a lokalni mediji tvrde da je već prihvatio ponudu iz Italije.

Izabrane vesti

Srbin je sezonu u Evroligi završio kao treći strelac takmičenja iza De Koloa i Šveda i sedmi na listi najkorisnijih igrača takmičenja. U Milanu su pomno pratili njegove partije i rešili da ga angažuju kao jednog od ključnih igrača za narednu sezonu. Sa budžetom od 19.000.000 evra za godinu dana, Armani je sezonu u Evroligi završio na poslednjem mestu i sada se sprema velika rekonstrukcija tima kako bi i u narednoj sezoni bili konkurentni.

Nedović je imao i druge ponude, ali je na njegov izbor uticao i izazov života u Italiji. Kao dete je nekoliko godina živeo u Italiji gde je njegov otac igrao rukomet, a tako je postao i veliki navijač Juventusa.

(FOTO: Action images)


tagovi

Nemanja Nedović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara