Nema odmora za Dinamik

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.01.19. | 14:03

Dorćolci danas sa Beovukom

Dinamik nema vremena za odmor. Izabranici Vladimira Đokića odigraće drugu utakmicu u 2019. godini, a olakšavajuća okolnost po Dorćolce je to da oba duela igraju kod kuće. Posle Vršca, u goste Dinamiku stiže Beovuk, ovaj put u pitanju je zaostali meč 14. kola KLS-a.

Đokićevi puleni savladali su pomenut i Vršac pre dva dana u okviru regionalne ABA 2 lige, i to sa 12 poena razlike (95:83). Ključnu prevagu Dorćolci su ostvarili u poslednjoj deonici, a najzaslužniji za slavlje bio je Miloš Glišić sa dabl-dabl učinkom u vidu 23 poena i deset skokova. On će uz Petra Rakićevića svakako biti najopasniji po Beovuk, koji je poslednjeplasiran na tabeli sa svega dve pobede iz dosadašnjih 13 susreta. Ujedno, Beovuk je poražen na svih šest duela na strani, dok je Dinamik na svom parketu poražen samo jednom i to od Metalca minimalnim rezultatom.

Izabrane vesti

Doprolci su na otvaranju KLS-a deklasirali Beovuk u gostima sa čak 35 razlike (95:60), pa i ovde treba očekivati ubedljiv trijumf. Kladionica MOZZART je postavila granicu na 20.5, pa jedinica uz hendikep deluje kao realna opcija.

KLS - ZAOSTALA UTAKMICA 14. KOLA

Subota
18.00: (1,85) Dinamik (hendikep -20.5) Beovuk (1,85)

*** kvote su podložne promenama


tagovi

KK DinamikBeovukKLSsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara