Nema Stefa, nema Kleja, a nema ni Durantule - mogu li Kingsi da uzmu meru osakaćenom šampionu?

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.03.18. | 11:00

Udarna trojka NBA šampiona na poštedi zbog povreda pred večerašnji (03.30) susret sa Sakramentom na čiju pobedu je kvota trenutno 6,00! I Drejmond Grin pod znakom pitanja

Golden Stejt u sam finiš regularnog dela sezone NBA ulazi bukvalno obogaljen. Nakon uvrnuća skočnog zgloba Stefona Karija, te lomljena palca ruke pre neki dan Kleja Tompsona, mašinerija iz San Franciska je ostala i bez najboljeg igrača. Barem za neko vreme.

Jer Kevin Durent ima povredu rebara i veliko je pitanje koliko će u narednom periodu moći da pomogne ekipi. A prvi meč na kojem bi mogao da izostane je već večeras, ali i ako bude igrtao imaće ograničeno vreme na parketu. U pitanju je kalifornijski derbi sa Sakramentom koji se igra u noći između petka i subote sa početkom od 03.30 časova po srednjoevropskom vremenu.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 03:30 7068 NBA Golden State - Sacramento ki 2 6,00
Ukupna kvota6,00

Pored povrede tri najveće zvezde, tu su problemi i sa četvrtom. Naime, Drejmond Grin je takođe upitan za ovaj i narednih nekoliko mečeva, ali se očekuje da će se zbog kadrovskih problema ipak obući patike. I treće krilo Golden Stejta, Dejvid Vest je rovit, ali će se takođe naći na parketu Orakl arene, dok je od ranije je van stroja Patrik Mekou.

Što se tiče Kingsa, oni u San Francisko dolaze raspoloženi nakon uzbudljive pobede nad Majamijem, ali i oslobođeni pritiska da do kraja regularnog dela sezone odigraju kako znaju, jer nemaju šansu za plej-of. I Kraljevi imaju kadrovske probleme, ali ni izdaleka kao noćašnji protivnik tako da su im trenutno na listi povređenih Skal Lebizije, Iman Šampert i Heri Džajls.

Golden Stejt ima odnos od 52 pobede i samo 16 poraza ove sezone, dok je Sakramento "u minusu" sa 47 poraza i 22 trijumfa. Ovo će im biti treći od četiri planirana međusobna obračuna ove sezone (naredni je 1. aprila u Sakramentu) , u prvom su neočekivano slavili gostujući Kingsi sa 110:106, da bi im šampioni uzvratili pobedom u prestonici Kalifornije od 119:104.

NBA

Subota
00.00 (1,30) Filadelfija (15,0) Bruklin (4,00)
00.30 (1,17) Toronto (20,0) Dalas (5,50)
03.30 (1,15) Golden Stejt (22,0) Sakramento (6,00)

***kvote su podložne promenama

TABELA ISTOČNE KONFERENCIJE

TABELA ZAPADNE KONFERENCIJE 

Foto: Action Images


tagovi

Sakramento KingsGolden Stejt VoriorsKevin DurantStef KariKlej Tompson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara