"Vedete - Durant i Entoni"
"Vedete - Durant i Entoni"

Nije Drim tim, ali su moćni do bola! I bez Karija i Lebrona Ameri izgledaju - da se smrzneš!

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.06.16. | 09:27

Ovako bi trebalo da izgleda konačni spisak putnika za Rio

Vedete - Durant i Entoni

Kakav god tim da pošalju u Rio - medalja je zagarantovana. Ovom valutom vode se svi u taboru Sjedinjenih Američkih Država, koji verovatno nikada neće imati problem da kažu da su u deficitu sa igračima ili da oslabljeni kreću na turnir. Doduše, ogromna je razlika kada su u sastavu, na primer, i Stef Kari, Lebron Džejms, Džejms Harden, Lamarkus Oldridž i ostali, ali i ono što će selektor Majk Kžiževski imati na raspolaganju biće verovatno dovoljno za još jedno zlato na Olimpijskim igrama!

Izabrane vesti

Mada će zvanični spisak biti objavljen tek u ponedeljak, američki novinari došli su u posed liste koja će tek biti saopštena. I na njoj se nalazi 12 zveri. Uz Kajrija Irvinga, koji je u poslednjem momentu potvrdio da će biti deo tima u Brazilu, SAD deluje prilično moćno, gotovo nezaustavljivo. 

Najveća snaga tima definitivno biće Kevin Durant i Karmelo Entoni, mada bio bi greh da bilo koga izdvojimo u ovakvom skupu asova. 

U svakom slučaju, čekamo Kžiževskog da poslednji put kao selektor SAD objavi spisak i vidimo da li se imena poklapaju. 

Dotad, možemo samo da zamišljamo kako će izgledati njihov put u Riju, verovatno do samog vrha. 

SPISAK:

Plejmejkeri i bekovi: Kajri Irving (Klivlend), Kajl Lauri (Toronto), Klej Tompson (Golden Stejt), Demar Derozan (Toronto), Džimi Batler (Čikago)

Krila: Karmelo Entoni (Njujork), Kevin Durant (Oklahoma), Pol Džordž (Indijana), Drejmond Grin (Golden Stejt), Harison Barns (Golden Stejt)

Centri: Demarkus Kazins (Sakramento), Deandre Džordan (LA Klipers).

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stef KariOlimpijske Igre 2016Majk KžiževskiLebron Džejmskošarkaška reprezentacija SADdrim tim

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara