Komentari na vest

Nije gotovo! Gde je bio ovakav Boston u prve tri utakmice i da li se kasno pojavio u finalu Istoka? (VIDEO)

G

Gost dabome

pre 12 meseci

Da li si ti Mozda video koliko je on radio na svom telu? Dovoljno je Samo to da pogledas i vidis napredak. Mislis li da je bio u Partizanu/Zvezdi ove godine da bi imao vecu minutazu? Pa igrao bi isto i kao ostali klinci 2-10 min zavisi da li je aba liga ili euro liga.
M

Majstor Fudbala

pre 12 meseci

Ne ložite se, prolazi Majami ovo, rešava Batler seriju
m

miljan herceg novi

pre 12 meseci

Nije kasno Boston igra finala sa Denverom...
1

11223344

pre 12 meseci

Verovatno najbolji tim lige, sa najvecim rosterom, sa igracima koji u odbrani mogu sve da preuzmu i onda se tako raspadnu... Nesto u ekipi ne valja, to je definitivno! Navijam 30 godina za Boston, ali u finalu makar i Boston igrao, a svakako nece, navijamo da Nikola uzme prsten i da udje tamo gde mu je i mesto, gde je vec sada usao, u istoriju! I ako moze samo bez toga da li je najbolji ikad u EX YU, mislim da je on igricu obrnuo dva puta, i obrce treci put!
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Izvini nismo znali da si iz Bostona.
C

Celtics fan

pre 12 meseci

Kako možeš da navijaš za boston a u eventualnom finalu za denver druže!?Svaka čast jokiću igračina,klasa,zvijer ali nikad ne navijam za tim koji igra protiv bostona pa baš da su svi u tom timu srbi ili hrvati u mom slučaju!!!sportski pozdrav i nemoj da se ljutiš i naravno u ev. finalu GO CELTICS!!!
S

Sarma fan

pre 12 meseci

@Celtics fan Zato sto si ti verovatno mladji minum 10 godina i drugacije rezonujes stvari. Covek kad odraste vrlo cesto mu postupci iz mladjih dana ne budu najjasniji.
@

@sarma...

pre 12 meseci

Bravo za odgovor, tek kad malo ostariš, shvatiš koliko si glup kao mlad.
G

GostLazar

pre 12 meseci

Jel ovi iz Majamija racunaju na Jovica ili su ga doveli samo da mu potrose karijeru. Izgubio je godinu dana, slabo je igrao. Gubimo talente potpuno bezveze ovako.
N

Nisam gost

pre 12 meseci

Budi siguran da mladi igraci koji odlaze u NBA ne stagniraju,a jos manje nazaduju. Naravno,jedino u slucaju da se igrac ne zove Darko Milicic.
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Ako se pogleda godinama u nazad, NBA je svake godine sve slabiji i slabiji. Godinama opada kvalitet. Kada se setim kakve su sve veličine i zveri igrali 90tih, pa i 2000tih. Svaka ekipa je imala po 3, 4 superstara, neke ekipe i cele petorke.
r

reb8888

pre 12 meseci

...nece biti da je tako, nego si tada vrv vise pratio a i hvata te nostalgija. jer nema logike da je sve slabija kada dolaze najbolji iz celog sveta i mnogo vise se individualno radi sa njima. tesko da bi jokic 90ih zavrsio u nba, a da ne pricamo o ostalom. nekada je nba bilo nesto nedostizno, gledalo se kao na vanzemaljce a sada je sa ovoliko evropljana malo drugacija slika...
G

Gostvvgg

pre 12 meseci

Nisi normalan 2000 su bile možda najslabiji u zadnje 40 godine!
s

smf

pre 12 meseci

Samo nek se oni umaraju i igraju da se Jokic i ekipa lepo odmori, da se oporavi i spremi za finale.
D

Drake

pre 12 meseci

Denver će se svakako odmoriti za finale jer počinje 01.06. nezavisno od toga kad se bude završila serija Majami-Boston. Bitno je da se Majami ne odmori, zato navijajmo za Boston u petoj utakmici :)
C

Celtics fan

pre 12 meseci

To je boston kakav mi navijači želimo odbrana odlična,u napadu kad krene teško bilo koji tim to može da brani!!!!!možda i malo kasno buđenje ali nema predaje iako je teško dobiti bilo koji tim 4 za redom no hajde da vidimo!!!boston je kvalitetniji od hita ali samo kad su na maksimumu!!!!!!idemo celticsi!!!!!
O

Ovo

pre 12 meseci

Denver, i odgovara. Da se ovi što duže kolju.
Z

Zeleznik

pre 12 meseci

Jel im odgovara i da nemaju prednost domaćeg terena ukoliko Boston dobije, aaa?
g

gorstak

pre 12 meseci

Nije bilo realno da ih bas ometlaju...ali svakako jako je tesko vratiti dva brejka, prolazi ovo majami.
J

Jedan

pre 12 meseci

Brejk!
b

bokibre

pre 12 meseci

pobedio je na papiru jaca ekipa. Ili bolje receno tim sa boljim igracima, individualno gledano. Ja mislim da Majami nema sanse u finalu jer je kvalitet toliko slabi od Denvera da se to ne moze ni sa tolikim srcem i zarom izjednacit. Boston ima kvalitet da parira ali im fali taj timski duh. Nekako mi se cini da Denver ima i jedno i drugo. Ipak bi voleo da Majami prodje
M

Mrcina

pre 12 meseci

Ako Boston dobije kod kuće i smanji na 3:2,biće jako čupavo.Majami će biti pod ogromnim pritiskom.Vrlo moguće da ovo ode u 7 utakmica.Tejtum i Braun ako budu na svom nivou,biće borba do kraja.
B

Bakutaa

pre 12 meseci

Majami ce biti pod velikim pritiskom??? A Boston igra rasterecen? Je li tako?
G

Gost iz HR @Bakutaa

pre 12 meseci

Pa Boston skoro da i igra rasterecen, na 3:0 svi su ih otpisali (i ja 😁), ako izgube svima ce to biti ocekivano, ali ako izbore 6 utakmicu Miamiju ce ta utakmica biti daleko teza za igrati nego Bostonu. Iako mi obje ekipe djeluju da dobro podnose pritisak. Neka bolji pobjedi 🙃
M

Mrcina

pre 12 meseci

Ne kažem da je Boston rasterećen,nego su se na 0:3 verovatno skoro oprostili,a i nikad niko nije okrenuo sa 0:3,na 4:3,zbog toga ti kažem.
N

NN3

pre 12 meseci

Još kad je poveo Majami 3:0 rekao sam da ako ne bude 4:0 nego 3:1, miriše mi da možemo prvi put u istoriji videti preokret nakon zaostatka 0:3. Sada Boston ima meč kod kuće i ako ga pobedi, hop, eto ga 2:3...Majamiju onda ulazi voda u uši i imaće strašan pritisak da zatvori seriju i pobedi 4:2..jer ako ne uspe i Boston vrati drugi brejk i bude 3:3, neću ni reći koliki će biti favoriti i kakvu će psihološku prednost imati na domaćem terenu u sedmom meču. Ali, daleko je još to, Majami kako igra ceo plej of vrlo lako se može podići, dobiti još jedan brejk i završiti seriju 4:1. Biće zanimljivo, odličan plej of gledamo
g

gost iz dražnja

pre 12 meseci

Ma sve si ti znao. Jel sad kad Majami pobedi sledeću i bude 4:1 oćeš i tad da pričaš kako si znao da Majami ide dalje.Svi odjednom su znali da Boston okreće na 4:3 hahaha
N

NN3

pre 12 meseci

I šta ćemo ako Boston okrene i pobedi 4:3? Hoćeš se pokopati i ne napisati više nijedan komentar? Nit sam rekao da znam da Boston prolazi, niti da Majami prolazi, nego da ako Boston vrati ovaj jedan brejk miriše mi da mogu okrenuti jer su sjajna ekipa, a pogotovo ako sada dobiju kod kuće i smanje na 3:2. Ali da se Majami apsolutno sve pita još uvek, što je i logično. Glupima ne možeš objasniti
g

gost 33

pre 12 meseci

bogami bice cupavo...bio sam ubedjen da majami prolazi ali posle ovoga jutros nisam vise tako siguran...mozda i padne tradicija da se nikad niko nije vratio posle 3:0...
4

4-1

pre 12 meseci

Ili 4-2 i to je to
k

kafic

pre 12 meseci

Posto i ne gledas sport, vec samo trujes za Partizan, bice 3:4 za Boston.
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Ima i taj trofej za najluđu seriju.