Nije samo Olimpijakos: I Unikaha bi Lesora!

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.07.18. | 08:44

Problem je otkupna cena od 250.000 evra koliko traži Crvena zvezda

Unikaha nije završila pravljenje ekipe za sledeću sezonu i aktivno traži fizički snažnog igrača u reketu koji bi bio komplementaran sa Gjorgijem Šermandinijem. I jedno od imena koje se povezuje sa timom iz Malage je Matijas Lesor.

Kako piše La Opinion de Malaga, Lesor je ona skuplja varijanta za Malagu, ali i najbolja. Crvena zvezda traži 250.000 evra za ovog igrača, dok Lesor traži 600.000 evra bruto godišnju platu. Kako piše ovaj španski list, Unikaha bi mogla da plati platu Lesoru (dosta se odbija na porez), ali je problem ova klauzula.

Izabrane vesti

Tim iz Malage je već doveo Haimea Fernandeza i za njega platio otkupnu klauzulu, tako da bi dovođenje Lesora bio dodatan udar na budžet.

Alternativno rešenje za Malagu bio bi Lendri Noko, Kamerunac koji ima 24 godine i visok je 208 centimetara. Nastupao je prošle sezone za Grand Rapids Drajv iz Razvojne lige.

Čak ovaj andalužanski list ističe da su na tržištu imena poput Dejana Muslija i Alena Omića, ali da bi to bili jako teški potpisi za Unikahu.

Kako bilo, Lesor pored Olimpijakosa ima još jedan zainteresovani klub koji stoji u redu. Podsetimo, Francuz ima još dve godine ugovor sa Zvezdom koja je juče dovela Milana Tomića na mesto prvog trenera. Ima dosta ponuda, samo se čeka neko ko će platii otkupnu klauzulu Zvezdi, ali i ispuniti novčane zahteve igraču.

Foto: Star Sport


tagovi

Matijas Lesor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara