Niš dobio košarkaški teren posvećen Stefanu Joviću

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.08.18. | 21:47

Kompanija MOZZART u akciji „Sto terena za jednu igru“ obnovila 63 igrališta širom Srbije

Potpuno rekonstruisan teren koji je poneo ime našeg proslavljenog košarkaškog reprezentativca Stefana Jovića otvoren je večeras u Nišu, čime se broj igrališta koje je Kompanija MOZZART obnovila u svojoj akciji „Sto terena za jednu igru“ popeo na zavidnih 63.

Teren se nalazi u niškom naselju Trošarina, na uglu Ulice Branka Miljkovića i Bulevara Nemanjića, a Nišlije i Nišlijke će na njemu moći da igraju košarku u uslovima kakve imaju profesionalci – na specijalnoj podlozi, sa profesionalnim konstrukcijama, zglobni obručima i kliritnim tablama.

Izabrane vesti

Pre presecanja vrpce posetioci su pratili revijalnu utakmici mladih sportista iz KK Niš, a loptu je, kako tradicija već nalaže, podbacio sam Jović. Popularni košarkaš Stefan Jović, trenutno član Bajerna iz Minhena, zahvalio je Kompaniji MOZZART što, u njegovom rodnom gradu, gde je i zavoleo igru pod obručima, sada jedan košarkaški teren nosi njegovo ime.
Posebno mi je drago što će na ovom terenu mladi imati odlične uslove da naprave svoje prve košarkaške korake, zavole tu igru i možda jednog dana zasluže privilegiju da i oni dobiju teren koji će nositi njihovo ime“, rekao je Jović.

Gradski većnik za omladinu i sport Niša Branislav Kačar rekao je na otvaranju da je ove godine prioritet grada bilo uređenje sportske infrastrukture u Nišu.
Izuzetno nam je drago što u tom poslu nismo usamljeni. Ovom prilikom zahvaljujem Kompaniji MOZZART što pomažete rekonstrukciju košarkaških igrališta u Nišu, jer nam je i rekreativni sport podjednako važan kao i profesionalni“, naglasio je Bulatović.

gallery

Kompanija MOZZART je postala sinonim za poslovni uspeh kao i za društveno odgovoran rad, čemu je umnogome doprinela akcija “Sto terena za jednu igru” u okviru koje je su do sada renovirana brojna košarkaška igrališta širom Srbije.
Zadovoljstvo mi je što smo danas pred brojnim Nišlijama u prilici da svečano otvorimo još jedan u nizu košarkaških terena koje smo obnovili u našoj akciji, a na zadovoljstvo Mozzarta i svih građana naše zemlje. I danas se ovde okupilo najviše mladih, kojima je teren prvenstveno i namenjen i koji će ga najviše koristiti, a verujem da će se među njima naći oni koji će ostvariti svoje snove o profesionalnom bavljenju košarkom. Želim da naglasim i da naš karavan ovde ne staje. Već u petak očekuje nas otvaranje još jednog terena u Beogradu, a sledeće nedelje otvorićemo i obnovljeni košarkaški teren u Republici Srpskoj“, u Doboju, istakao je Borjan Popović, direktor Sektora korporativnih komunikacija u Kompaniji MOZZART.

Dodela zahvalnice mladom košarkašu prethodila je takmičenju u pogađanju trojki, u kom su najbolji šuteri iz Niša osvojili vredne novčane nagrade.

FOTO: Branko Starčević


tagovi

Stefan Jovićkompanija mozzart100 terena za jednu igru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara