Nova Varoš dobija košarkaški teren posvećen Nemanji Nedoviću

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.06.18. | 09:06

Dođite da podržimo sve mlade iz Nove Varoši koji će možda jednog dana, poput Nedovića, predstavljati našu naciju na svetskim takmičenjima

U okviru akcije „Sto terena za jednu igru“ kompanija Mozzart ovoga puta obnovila je košarkaško igralište u Novoj Varoši koje će 7. juna u 18.00 svečano otvoriti reprezentativac Nemanja Nedović.

Potpuno renovirani teren koji će poneti ime jednog od naših najpoznatijih košarkaša nalazi se u čuvenom novovaroškom Naselju, a mladi ljubitelji košarke na ovom mestu moći će da se bave svojim omiljenim sportom na novoj, specijalnoj podlozi, ciljajući koševe s profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama.

Izabrane vesti

Pre nego što Nemanja Nedović, koji je na njemu načinio svoje prve korake, presecanjem vrpce zvanično otvori rekonstruisani novovaroški poligon za stasavanje budućih generacija profesionalnih košarkaša, posetioci će moći da uživaju u revijalnoj utakmici juniora iz KK Zlatar, za koji je dve godine igrao i sam Nedović.

Košarkaško umeće publici će moći da demonstriraju i svi Novovarošani koji budu došli da svojim prisustvom uveličaju svečano otvaranje terena, a najbolji šuteri među njima osvojiće i vredne nagrade.

Dođite da zajedno sa Nemanjom Nedovićem podržimo sve mlade iz Nove Varoši koji će možda jednog dana, poput njega, predstavljati našu naciju na svetskim takmičenjima, a svima ostalima poručiti koliko je važno negovanje sportskog duha i zdravog života.


tagovi

100 terena za jednu igruNemanja Nedović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara