Nove kazne za Partizan: Čak 108.000 zbog navijača, Trinkijeri na tapetu zbog sakoa

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.06.19. | 15:35

Leon Deleon objavio nove mere protiv crno-belih

“Ako me liga kazni što nisam u košulji i sakou, ja ću njih da kaznim jer tamo ima 40 stepeni”.

Ovim rečima obratio se javnosti Andrea Trinkijeri na konferenciji za novinare posle Partizanovog trijumfa nad Crvenom zvezdom u drugom meču finala Superlige u, malo je reći, nehumanim uslovima za igru, a nedugo pošto je italijanski stručnjak ovo izjavio iz sedišta KLS stigla je kazna – 6.000 dinara zbog neadekvatnog odevanja na konferenciji za štampu!

Izabrane vesti

Direktor takmičenja Leon Deleon je u obrazloženju kazne stavio da je Trinkijeri na „pres konferenciju došao u majici“, čime su prekršene Propozicije takmičenja.

Doduše, mnogo više od ove kazne Partizan će zaboleti to što će morati da plati čak 108.000 dinara zbog nereda koji su izazvali navijači.
“Partizan se kažnjava novčanom kaznom od 108.000 dinara zbog toga što je u gledalištu upaljeno nekoliko baklji (što se ponavlja treći put) od kojih je jedna napravila dim koji se spustio do terena i zbog toga što su gledaoci polili deo terena tečnošću, pa je zbog brisanja utakmica prekinuta kratko vreme. Takođe su bacali na teren veoma veliki broj sitnih čvrstih predmeta“, objašnjeno je u zvaničnom saopštenju.

Na kraju, kaznu od 6.000 dinara moraće da plati i centar Crvene zvezde Dušan Ristić zbog tehničke greške.

Deleon je u saopštenju naveo da su treneri u mogućnosti da skinu sako „kada je temperatura u hali preko 25 stepeni Celzijusa“, ali i da „moraju da budu u pantalonama i košulji“.

Takođe, Deleon je opomenuo finaliste da zaštitnom ogradom moraju da zaštite deo gde sudije proveravaju sporne odluke, kako ne bi bili ugroženi gađanjem od strane publike.

Podsetimo, prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović je posle prve utakmice finala Superlige rekao da su ligi potrebne hitne reforme, smena rukovodećeg kadra lige i da takmičenje treba da bude finansirano od strane sponzora, a ne kazni koje plaćaju klubovi i igrači.

Foto: MOZZART Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara