"Nikola Lončar"
"Nikola Lončar"

Novi sportski direktor Partizana - Nikola Lončar?

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.12.17. | 15:45

Sve će zavisiti od ishoda razgovora sa Draganom Todorićem

Nikola Lončar

Vreme velikih promena u Partizanu uhvatilo je maha. Miroslav Nikolić je bivši, na mestu šefa stručnog štaba zameniće ga Nenad Čanak, a sa njim dolazi i Dejan Mijatović, koji je već najavio i dolazak nekadašnjeg NBA šampiona, čije ime nije želeo da otkije. To, po svemu sudeći, neće biti i jedine izmene u samoj strukturi kluba.

Izabrane vesti

Prema saznanjima MOZZART Sporta, vrhuška Partizana ima ideju da promoviše i novog sportskog direktora, a to bi trebalo da bude - Nikola Lončar. Proslavljeni košarkaš Partizana i reprezentacije Jugoslavije trenutno je član Upravnog odbora Parnog valjka i u najvišim klupskim strukturama viđen je kao idealno rešenje za budućnost.

Partizan dovodi NBA zvezdu koja je osvajala šampionski prsten!

Situacija je, ipak, prilično kompleksna. Aktuelni sportski direktor Dragan Todorić se posle 45 godina rada u klubu javno našao na meti kritika pristalica nezadovoljnih ovosezonskim rezultatima i to neposredno po završetku utakmice sa Cedevitom, kada je salve zvižduka i povike "Muto, odlazi" dobio sada već bivši strateg Miroslav Nikolić.

Todorić je nedugo posle utakmice izjavio da razume nezadovoljstvo i ljutnju navijača.
"Svesni smo da nismo opravdali očekivanja i da su se svi nadali da ćemo imati bolje rezultate. Moramo u što kraćem roku da promenimo neke stvari. Videćemo šta i kako. Ovako dalje više ne može", poručio je Todorić pre nekoliko dana.

Kakva budućnost čeka Nikolu Lončara ponajviše zavisi od toga da li će se predsednik crno-belih Ostoja Mijailović i njegovi saradnici definitivno odlučiti za veliku promenu. Odnosno, da li će Todoriću uručiti kartu u jednom pravcu. Kako saznajemo, postoji mogućnost i da Lončar novu funkciju preuzme tek od narednog leta. Prema Mijailovićevim rečima, Lončar jeste jedna od opcija, ali ništa još nije dogovoreno...

Što se Todorića tiče, određenih razgovora je bilo poslednjih dana, ali će se za konačno rešenje ipak sačekati još malo.


tagovi

Jadranska ligaNikola LončarFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara