Novi trend u Zvezdi: Kraće pripreme, svi da dođu spremni! Premijera nove ekipe protiv Oldenburga

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.08.19. | 17:19

Trening mečevi i sa Olimpijakosom, Darušafakom...

Ponedeljak, 19. avgust. Dan kada će Milan Tomić izvršiti prvu prozivku za sezonu u kojoj se Crvena zvezda vraća na evroligašku scenu.

Pa ipak, pripreme za sezonu biće kraće no u nekim ranijim slučajevima, pošto je, kako se navodi u klupskom saopštenju, u svetskoj košarci postavljen standarda da pripreme traju do 40 dana uoči prve takmičarske utakmice. Što ipak ne znači da su igrači odmarali celog leta. Naprotiv, svi su dobili plan individualnih priprema kako bi na prvo okupljanje došli spremni. To i jeste praksa u najvećim klubovima, ne samo košarkaškim.

Izabrane vesti

Igrači će u prva tri dana proći lekarske preglede koji će dalje diktirati dalji rad, kako individualni, tako i timski. Prvi trening je zakazan za 22. avgust. Prvi deo pripema, u kome će akcenat biti na fizičkoj snazi, biće obavljen u Beogradu. Trening mečevi  kreću od 1. septembra.

Biće ih sedam pre odlaska u Zagreb na ovogodišnji Superkup Jadranske lige, a nova ekipa crveno-belih premijerno će se predstaviti navijačima 1. septembra protiv Oldenburga. Tri dana kasnije, takođe u Beogradu, rival će biti Darušafaka, 8. septembra se igra sa Mornarom, a ime protivnika za meč zakazan za 11. septembar još se ne zna.

Zatim se putuje u Atinu gde će Zvezda odigrati dve utakmice sa Olimpijakosom (17. i 21. septembra), i jednu sa Peristerijem (19. septembra).

(FOTO: KK Crvena zvezda)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara