Orlove čeka krcat Pionir, rasprodate sve karte

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.02.19. | 12:44

Izrael u nimalo prijatnoj situaciji

Miloš Teodosić i društvo imaće podršku krcatih tribina dvorane Aleksandar Nikolić za odlučujuću utakmicu kvalifikacija za Svetski kup u Kini (31. avgust - 15. septembar), objavljeno je danas oko podne na zvaničnom sajtu Košarkaškog saveza Srbije!

Izabrane vesti

Kako se ističe, preko 6.000 ljudi, možda čak i celih 7.000 navijača biće prisutno u gledalištu beogradskog hrama košarke za najvažniju utakmicu velike predigre za Mundobasket protiv Izraela (RTS, 16.00), što predstavlja sjajnu uvertiru za ono što nas čeka uskoro. 

U zvaničnom saopštenju na sajtu KSS objavljena je i poruka navijačima bez ulaznica da ne kreću put dvorane, jer u dvorištu nekadašnjeg Pionira neće biti moguće da se dođe do ulaznica. Srbija će tako uz svesrdnu pomoć i podršku sunarodnika pokušati da zaboravi sve što se desilo u Talinu nedavno i celim kvalifikacijama, a pre svega da zajedničkim snagama ponove događaj iz finiša kvalifikacija za Evrobasket 2013. godine, kada su Orlovi takođe u odlučujućem susretu nadigrali Izrael i tako najavili sve ono što će se desiti u narednim godinama. 

Srbija do pobede!

Foto: Star Sport


tagovi

košarkaška reprezentacija SrbijeMundobasket 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara