""
""

Orlovi kao jedan: Pobeda za Natašu i Milicu

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.09.13. | 21:48

Košarkaški reprezentativci Srbije poželeli su svojim povređenim koleginicama što brži oporavak

U danu kada su sve utakmice na Evropskom prvenstvu u Sloveniji počele minutom ćutanja kako bi se odala pošta nastradalima u saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj, Orlovi su izvojevali vrlo tešku i bitnu pobedu nad selekcijom Letonije. Nakon meča srpski košarkaši su u glas istakli da pobedu posvećuju povređenim koleginicama Nataši Kovačević i Milici Ivanović.
“Večerašnju pobedu posvećujemo našoj povređenoj koleginici Nataši Kovačević. Svi smo pogodjeni tom tragedijom i svima nam je ona večeras bila u mislima“, rekao je kapiten Nenad Krstić.

Podsetimo, Nataši Kovačević je amputiran deo leve noge do kolena, a u nesreći su poginuli trener i tim menadžer ekipe. Milica Ivanović je prošla sa samo lakšim povredama.
“Želimo im brz oporavak. Mi smo odigrali jako od starta i kontrolisali igru tokom većeg dela susreta. U jednom trenutku i oni su odigrali dobro, ali mi smo na kraju uspeli da pobedimo. Očekujem da uđemo jako i u meč sa Crnom Gorom i da sa još jednom pobedom odemo u drugi krug“, poručio je Raško Katić.

Izabrane vesti

I ostatak ekipe bio je više nego saglasan da se ovaj trijumf posvećuje povređenim devojkama, istakavši da su tokom svih 40 minuta utakmice sa Letonijom razmišljali o tome kako je njima. Na kraju koleginicama su poželeli što brži oporavak.

(FOTO: Star Sport - Peđa Milosavljević)


tagovi

Eurobasket 2013eurobasket2013košarkaška reprezentacija SrbijeMilica IvanovićNataša KovačevićNenad KrstićRaško KatićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara