Oslabljeni Golubovi na ziceru Borca

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.01.19. | 09:05

Član stručnog štaba Borca, Miroslav Milić meč sa Spartakom smatra psihološkim popravnim ispitom nakon ABA 2 poraza u Kopru

Nije proteklo ni 48 sati od meča u Kopru, a igrači čačanskog tima će morati ponovo da istrče na parket. Bez obzira na to što se nalaze u paklenom ritmu, košarkaši Borca nemaju vremena za predah, već će na svom terenu ugostiti subotički Spartak. Golubovi pred ovaj susret nisu u zavidnoj poziciji. Naime, Slobodan Ljubotinja, trener Subotičana najavio je značajne promene, odnosno oslabljen sastav njegove ekipe.

U Spartaku više nisu Vilijams, Petrov, Čampara, Lučić, a neće biti ni Đorđevića koji je bio priključen timu, ali ne i registrovan, pa stoga stručni štab večeras gostujućeg tima neće ni imati priliku da razmišlja o njemu. Sve to odlično zvuči stratezima Čačana, odnosno Jovici Arsiću i Miroslavu Miliću koji kroz KLS moraju da brišu gorak ukus poraza iz duela sa Sikst Primorskom u kome je Borac pretrpeo ubedljiv poraz. Očito im je u Sloveniji falio kapiten Marko Marinović i njegova borbenost, košarkaško znanje, ali i pobednički mentalitet. Bilo kako bilo, Čačani pod hitno moraju zaboraviti taj meč i okrenuti se KLS izazovu. Prostim pogledom na tabelu i laik bi shvatio ko je u okršaju Borca i Spartaka apsolutni favorit. Ali niko ne dolazi u Čačak da bude ponižen i ismejan. Svaka ekipa teži da se na parketu dvorane kraj Morave pokaže u što boljem svetlu. Sigurno je da i Subotičani dolaze sa takvim naumom. Uprkos svemu izrečenom, samo trijumf Borca u ovom susretu uzima se kao mogući ishod.

Izabrane vesti

Član stručnog štaba Miroslav Milić upozorava da se mora biti obazriv protiv Spartaka.
,,Posle veoma teške utakmice u Kopru protiv Sikst Primorske očekuje nas, barem na oko, lagani duel. Međutim, mnoge ekipe koje su na papiru bile favoriti su se opekle misleći da mogu sve lako da pobede. To je dovoljan signal za Borac da nema opuštanja“.

Šta Milić kaže o ekipi Spartaka?
 ,,Subotičani su u određenim problemima, tako da ne bi trebalo da nam budu preveliki zalogaj. Maksimalno smo motivisani da nastavimo pobednički niz u KLS ligi, a smatram da protiv Spartaka imamo lepu priliku da to i učinimo. Dobrim pristupom na samom meču verujem da ćemo upisati 15 trijumf u domaćem šampionatu“, izjavljuje trener iz stručnog štaba Borca, pa govori o večitom adutu tima sa Morave. Naravno, ječ je o navijačima po kojima je poznata dvorana domaćina.
,,Pravi je momenat da nas sugrađani podrže. Naročito ovo važi ako se ima u vidu da ćemo biti lišeni pomoći kapitena Marka Marinovića. Publika u dvorani daje ekipi dodatni impuls, što mnogo znači, naročito u teškim trenucima“, završio je Miroslav Milić.

KLS - 16. kolo

14.45: (1,35) OKK Beograd (16,0) Sloboda (3,50)
18.00: (1,35) Dinamik (16,0) Tamiš (3,50)
20.00: (1,85) Borac (-18,5) Spartak (1,85)
20.00: (1,30) Vojvodina (16,0) Beovuk (3,90)

 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 20:00 7227 SRB 1 Borac - Spartak S. up više (164.5) 1,85
Sub 20:00 7228 SRB 1 Vojvodina - Beovuk ki 1 1,30
Ukupna kvota2,41
Kladi se

 

* Kvote su podložne promenama

PIŠU: ĐurđeMečanin/Nikola Minović
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com
FOTO: KK Borac


tagovi

KLSKK BoracKK Spartak SuboticaMiroslav MilićJovica Arsićsportsko klađenjebet analizaMarko Marinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara