(©MN Press)
(©MN Press)

PAO gleda igrače samo u Beogradu: Sad je i Panter na radaru Zelenih

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.05.23. | 14:09

Kapitenu Partizana ističe ugovor na leto

Radiće užurbano u Panatinaikosu na leto na renoviranju tima i stvaranju ekipe koja će se boriti za vrh tabele Evrolige. Ali ako je suditi po grčkim medijima, čelnici Zelenih samo posmatraju igrače iz – Beograda.

Posle Luke Vildoze, Fakunda Kampaca, Zeka Ledeja, Janisa Papapetrua, novo ime se pojavilo na listi želja Panatinaikosa – Kevin Panter.

Izabrane vesti

Kako piše grčki Total basket, Panter će na leto biti jedan od najtraženijih igrača na Starom kontinentu, pošto mu ističe ugovor sa Partizanom. Nakon dve godine provedene u Beogradu, zasad je neizvesno kolike su šanse da ostane u crno-belom taboru, pogotovo što će dobiti unosne ponude sa raznih strana Evrope. Isti grčki portal piše da je za kapitena Partizana zainteresovan i Virtus.

PAO je posle dovođenja Ergina Atamana za trenera rešen da dobro odreši kesu da bi stvorio ekipu sposobnu da se bori za gornji deo tabele Evrolige.

Kevin Panter dobro poznaje grčku košarku, jer je igrao za AEK i za Olimpijakos. Odlaskom u PAO bi zaokružio „atinsku trilogiju“.


tagovi

KK PanatinaikosKevin PanterKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara